Αγγλία

Με πατερίτσες στην προβολή του ντοκιμαντέρ της Σίτι ο Ντε Μπρόινε (pics)

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε εμφανίστηκε με πατερίτσες στον κινηματογράφο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη προβολή του ντοκιματέρ που ετοίμασε η Amazon.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε εμφανίστηκε με πατερίτσες στον κινηματογράφο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη προβολή του ντοκιματέρ που ετοίμασε η Amazon για την θριαμβευτική πορεία της ομάδας προς την κατάκτηση του τίτλου την περσινή σεζόν...

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στην προπόνηση της Τετάρτης και τα μαντάτα ήταν πολύ άσχημα για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους φίλους των «πολιτών», αφού το διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται στους δυο με τρεις μήνες.

Βέβαια, οι άνθρωποι της Σίτι, δεν του συνέστησαν να μείνει στο σπίτι μετά τον τραυματισμό του και εκείνος, ναι μεν δεν ήθελε να κεντρίσει το ενδιαφέρον, φορώντας την κουκούλα του, ωστόσο, εκείνος βρέθηκε κανονικά στην προβολή του ντοκιμαντέρ με τίτλο «All or Nothing», με πατερίτσες...

Για την ιστορία, η σειρά που ετοίμασε ο διαδικτυακός κολοσσός για τους Πρωταθλητές Αγγλίας, θ’ αρχίσει να προβάλλεται από την Παρασκευή, 17 του μηνός.

inner

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x