Europa League

Με πεντάρα η Λάτσιο στην επόμενη φάση!

Η Λάτσιο επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της απέναντι στην Στεάουα, ισοφάρισε γρήγορα το σκορ του πρώτου αγώνα και μετά ακολούθησε πάρτι με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να σκοράρει χατ-τρικ στο τελικό 5-1.

Στο ζευγάρι της Λάτσιο με την Στεάουα αν κάποιος κοιτούσε το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι στο Βουκουρέστι (1-0) , θα είχε την αίσθηση ότι οι Ρουμάνοι είχαν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Η αλήθεια βέβαια απείχε κατά πολύ καθώς οι Λατσιάλι είχαν κάνει εξαιρετική εμφάνιση χάνοντας τουλάχιστον 10 κλασσικές ευκαιρίες και δέχτηκαν ένα γκολ από το πουθενά. Επιβεβαιώνοντας τη γνωστή ποδοσφαιρική ρήση «όταν δεν βάζεις γκολ δέχεσαι».

Η ιστορία του σημερινού παιχνιδιού όμως ήρθε να αποκαταστήσει την τάξη. Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάκι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 7ο λεπτό ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Λούλιτς έβγαλε την σέντρα, ο Ιμόμπιλε κοντρόλαρε με το στήθος και μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Η Λάτσιο συνέχισε να ασκεί πίεση για το δεύτερο γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 26’ ο Μπάστος πήρε τη θέση του Κάσερες και μόλις εννέα λεπτά αργότερα χρίστηκε σκόρερ. Στο 31’ ο Λουίς Αλμπέρτο εκτέλεσε το κόρνερ ο Μπάστος πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά δυναμίτη έκανε το 2-0, δίνοντας σκορ πρόκρισης στους Ιταλούς.

Η Στεάουα κάπου εκεί αντιλήφθηκε ότι η βραδιά θα είναι δύσκολη και αυτό επιβεβαιώθηκε στο 42’ όταν ο Ιμόμπιλε εκμεταλλεύτηκε την τρομερή πάσα του Φελίπε Άντερσον και έκανε το 3-0.

Στο β’ ημίχρονο η Στεάουα προσπάθησε να βγει μπροστά για το γκολ της τιμής αλλά το πλήρωσε όταν στο 51 ο Φελίπε Άντερσον πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, έφτασε ανενόχλητος μέχρι την περιοχή του Βλαντ, τον οποίο πλάσαρε για το 4-0.

Κάνοντας συντήρηση δυνάμεων η Λάτσιο σκόραρε ξανά στο 71’ . Ο Τσίρο Ιμόμπιλε έκανε το 5-1 μετά από πάσα του Φελίπε Άντερσον πετυχαίνοντας έτσι χατ-τρικ και φτάνοντας τα 31 γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «Λατσιάλι».

Το μόνο που κατάφερε η Στεάουα ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 82’ με τον Νόχερε να είναι τυχερός καθώς το πλασέ του απέκρουσε ο Στρακόσια αλλά η μπάλα κόντραρε στο σώμα του επιθετικού των Ρουμάνων και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 5-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x