Champions League

Με πίστη για το όνειρο ο ΠΑΟΚ

Χωρίς δηλώσεις αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, με την ελπίδα να επιστρέψει με ένα καλό αποτέλεσμα στις αποσκευές της μετά το αυριανό παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.

Με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει τη δυνατότητα να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League αναχώρησε για την Ολλανδία η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Άγιαξ.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία ότι η ομάδα του Ίβιτς θα καταφέρει να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πετύχει τον στόχο της και να πάρει μία άτυπη ρεβάνς για τον οδυνηρό αποκλεισμό που είχε γνωρίσει πριν από 6 χρόνια από τους Ολλανδούς.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει συμπεριλάβει στην αποστολή του «Δικέφαλου του Βορρά» 21 ποδοσφαιριστές, με τους Κάνιας, Περέιρα, Κάτσε, Βελλίδη και Βαρέλα να μένουν εκτός για τον αγώνα στο Άμστερνταμ.

Στην ολλανδική πρωτεύουσα θα ταξιδέψουν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Μελίσσας, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τζιόλης, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι Λούμπος Μίχελ και Μάκης Γκαγκάτσης καθώς και αρκετοί άνδρες ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x