Europa League

Με πολλές αλλαγές η Μπέτις κόντρα στον Ολυμπιακό

Προχωρά σε εκτεταμένο rotation εν όψει Ολυμπιακού ο Κίκε Σετιέν.

Αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στη Βαλένθια (0-0) αναμένεται να έχει η Μπέτις στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Κίκε Σετιέν προτίθεται να ξεκουράσει τους παίκτες που έχουν παίξει σε όλα τα ματς πρωταθλήματος, όπως τον γκολκίπερ Πάου Λόπεθ, τον στόπερ Μαντί, τον αριστερό μπακ Ζούνιορ, τον μέσο Κανάλες και τον μεσοεπιθετικό Κανάλες.

Θέση στο κέντρο διεκδικούν οι Λο Σέλσο και Χάβι Γκαρθία, καθώς και ο Γουίλιαμ Καρβάλιο, εφόσον ξεπεράσει κάποιες ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν. Υποψήφιοι είναι επίσης ο δεξιός μπακ Μπαραγκάν και ο δεξιός εξτρέμ Τέγιο, ενώ ο στόπερ Φεντάλ θα καλύψει το κενό ενός εκ των Μαντί ή Μπάρτρα στο κέντρο άμυνας. Βασικοί αναμένεται να είναι για πρώτη φορά φέτος οι Σέρχιο Λεόν και ο αρχηγός Χοακίν. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ρόμπλες να παίξει αντί του Πάου Λόπεθ στο τέρμα.

Μια πιθανή σύνθεση, λοιπόν, για την Πέμπτη είναι: Ρόμπλες, Σίντνεϊ, Μπάρτρα, Φεντάλ, Μπαραγκάν, Χάβι Γκαρθία, Λο Σέλσο, Τέγιο, Χοακίν, Μπουντεντούζ και Λεόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x