Stoiximan Super League

Με Στάικο και Ευαγγέλου ο Παναθηναϊκός με Πανιώνιο

Με δύο παίκτες από την ομάδα Νέων θα αποτελείται η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Πανιώνιο, με τους Στάικο και Ευαγγέλου να βρίσκονται στις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, τιμωριών και όχι μόνο ανάγκασαν τον Αντρέα Στραματσόνι να συμπεριλάβει δύο παίκτες από την ομάδα Νέων στην 21μελή αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε τους Στάικο και Ευαγγέλου και δεν αποκλείεται ένας από τους δύο να είναι και στους 18 της τελικής αποστολής, καθώς ειδικά στην άμυνα δεν υπάρχουν λύσεις.

Η 21μελής αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Μαρινάκης, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο, Ευαγγέλου και Στάικος.

Εκτός έχουν μείνει οι Βιγιφάνιες, Λουντ, Μπεργκ και Ταυλαρίδης (τιμωρημένοι), Λαγός, Τελάντερ και Πράνιτς (τραυματίες) και Εσιέν, Σάντσεθ που δεν υπολογίζονται.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (28/5) ,το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι. Οι Πράνιτς και Τελάντερ απουσίασαν με άδεια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x