Europa League

Με συνταγή… Άγιαξ για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Με την εικόνα -και όχι το αποτέλεσμα- των ματς κόντρα στον Άγιαξ θέλει να «χτυπήσει» την Σλόβαν Μπρατισλάβας ο ΠΑΟΚ, για να βάλει βάσεις πρόκρισης από το πρώτο ματς στη Σλοβακία.

Να αφήσει οριστικά πίσω τον αποκλεισμό από το Champions League και να πάρει από τώρα τη… μισή πρόκριση στους ομίλους του Europa θέλει ο ΠΑΟΚ, στο σημερινό πρώτο ματς κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι δύο εμφανίσεις κόντρα στον Άγιαξ -παρά τον αποκλεισμό- έχουν επιβεβαιώσει πολλές από τις αρετές του συνόλου του Άμπελ Φερέιρα.

Αυτές τις αρετές θέλει να δει και σήμερα (22:00, Cosmote Sport 1) ο Πορτογάλος τεχνικός, ώστε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μιας καλής ευρωπαϊκής πορείας.

Ο Φερέιρα και οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει τις αμυντικές αδυναμίας των Σλοβάκων –ιδιαίτερα στις πτέρυγες- ενώ έχουν επικεντρωθεί και τα στημένα, τόσο σε επίθεση, όσο και σε άμυνα. Στις εκτελέσεις, μάλιστα, έχει αναπτυχθεί ειδικό πλάνο, που έχουν δουλέψει οι παίκτες στις τελευταίες προπονήσεις.

Η πιθανή 11άδα για το παιχνίδι στη Σλοβακία –σε διάταξη 4-2-3-1 είναι η εξής: Πασχαλάκης –Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης-Εσίτι, Ελ Καντορί – Ζαμπά, Πέλκας, Μπίσεσβαρ – Άκπομ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x