Europa League

Με… συνταγή Μπάγερν – Τότεναμ ο Ολυμπιακός

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αυριανό σπουδαίο αγώνα με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, για τη φάση των «32» του Europa League.

Αντίστροφα για τη σπουδαία αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη για την φάση των «32» του Europa League, μετρούν στον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώνεται σήμερα και ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μη χαλάσει την επιτυχημένη «συνταγή» με την οποία η ομάδα κατάφερε να κοντράρει αντιπάλους όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Τότεναμ στους ομίλους του Champions League.

Έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να κοιτάξουν στα μάτια και τους Λονδρέζους, ώστε να πάρουν ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα μπορέσουν σε μία εβδομάδα να φτάσουν στην πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Ο Μαρτίνς ταξίδεψε στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει από κοντά τους «κανονιέρηδες» στο 4-0 επί της Νιούκαστλ στο Emirates και σίγουρα στη σημερινή-τελευταία προπόνηση θα πει περισσότερα πράγματα στους ποδοσφαιριστές του.

Όσον αφορά την τακτική, ο Ολυμπιακός θα παίξει με 4-3-3, όπως έκανε σε αρκετά από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα, ενώ την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε και Καμαρά.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί ποιος θα παίξει δίπλα στον Ελ Αραμπί και τον Βαλμπουενά. Ο πιθανότερος φαίνεται πως είναι ο Μασούρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x