Μια μεταγραφή που έμοιαζε δεδομένη για την ΑΕΚ περιπλέχτηκε χθες μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Ούγκο Κάιπερς και ο εκπρόσωπός του στο Βέλγιο. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δήλωσε αποφασισμένη να μην υπογράψει στην «Ένωση» εκφράζοντας δυσφορία για τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποψιάζονται πως η μεταστροφή της πλευράς του Βέλγου άσου σχετίζεται με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τη μάχη για τον Κάιπερς. Αφενός μεν έχουν στο πλευρό τους τον Εργοτέλη, καθώς κινήθηκαν απόλυτα νόμιμα προσεγγίζοντας πρώτα την ομάδα του Ηρακλείου και καταβάλλοντας ήδη τις 300.000 ευρώ που απαιτούνταν για τη μεταγραφή, αφετέρου γιατί αποδίδουν τη στάση του παίκτη σε επιρροή από τον μάνατζέρ του που προσπαθεί να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Εργοτέλη εκλαμβάνεται ως θέση υπέρ της ΑΕΚ που τήρησε τα συμφωνηθέντα με την ομάδα του Κάιπερς. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καμία πρόθεση να μπουν σε παιχνίδια ατζέντηδων ή σε διαδικασίες πλειστηριασμού, αλλά ούτε και να καταθέσουν τα όπλα για έναν παίκτη που είχαν ουσιαστικά κλεισμένο.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ