Europa League

Με τη βοήθεια της... σημαίας νίκη και πρόκριση για Βασιλεία – Στο κόλπο η Κράσνονταρ

Η Βασιλεία επικράτησε της Χετάφε 2-1, αφού ο βοηθός σκανδαλωδώς σήκωσε σημαία σε γκολ του Άνχελ στο 86’. Στο κόλπο της πρόκρισης η Κράσνονταρ 3-1 την Τραμπζονσπόρ.

Με απόφαση σκάνδαλο του βοηθού, καθώς ο Άνχελ στο 86’ έφυγε καλυπτόμενος από την άμυνα της Βασιλείας, οι Ελβετοί κράτησαν τη νίκη που τους έφερε την πρόκριση στους "32" μετά το 2-1 κόντρα στην Χετάφε. Οι Ισπανοί πλέον ισοβαθμούν με την Κράσνονταρ που επικράτησε 3-1 της Τραμπζονσπόρ και οι δύο αντίπαλοι έχουν από έξι βαθμούς.

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο:

Βασιλεία – Χετάφε 2-1
(8’ Αρτούρ, 60’ Φάμπιαν Φράι – 45’ πεν. Μάτα

Κράσνονταρ – Τραμπζονσπόρ 3-1
(27’ αυτ. Σερκάν Ασάν, 35’ Μάνουελ Φερνάντες, 90+3’ Ιγκνάτιεφ-34’ Νουακέμε)

Η βαθμολογία:

Βασιλεία 10
Χετάφε 6
Κράσνονταρ 6
Τραμπζονσπόρ 1

Η επόμενη αγωνιστική:
Κράσνονταρ – Βασιλεία
Τραμπζονσπόρ – Χετάφε

Η Βασιλεία προηγήθηκε στο σκορ με τον Αρτούρ μετά από ασίστ του Φάμπιαν Φράι για να κάνει το 1-0. Η Χετάφε στο φινάλε του πρώτου μέρους κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με εκτέλεση πέναλτι του Χάιμε Μάτα για το 1-1, ωστόσο η Βασιλεία με τον Φράι με κοντινό σουτ στο 60’. Στο 86’ ο Άνχελ με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ο βοηθός λανθασμένα δεν μέτρησε το γκολ.

Η Κράσνονταρ δεν είχε προβλήματα απέναντι στην Τραμπζονσπόρ. Το αυτογκόλ του Σερκάν στο 27ο λεπτό διαμόρφωσε το 1-0, για να γράψει το 2-0 ο Μανουέλ Φερνάντες οκτώ λεπτά αργότερα. Το σκορ έκλεισαν στις καθυστερήσεις του ματς ο Ιγκνάτιεφ για το 3-0, ενώ ο Νουακέμε έγραψε το τελικό 3-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x