Stoiximan Super League

Με την ίδια συνταγή, με τον ίδιο στόχο

Το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα, στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, ψάχνει ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ. Τα πλάνα του Μαρτίνς.

Συνέχεια στις νίκες με καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες, μετά τις νίκες με Λαμία και Λεβαδειακό, ψάχνουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, με την οποία θα συνεχίσουν να ασκούν πίεση στον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς - παρά την ενίσχυση που υπήρξε τον Γενάρη – δείχνει να έχει εμπιστοσύνη σε όσους μέχρι σήμερα έχουν αποδώσει εκείνα που περίμεναν.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Γκιγέρμε και ο Μπουχαλάκης, με τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Χριστοδουλόπουλος και ο Ποντένσε, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γκερέρο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Μιράντα, Τοροσίδης, Νάτχο, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ναουέλ και Χασάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x