Ιταλία

Με τις ευλογίες της Άρσεναλ ο Μπενασέρ στη Μίλαν

Το ελεύθερο έδωσε η Άρσεναλ για Μπενασέρ και ο παίκτης οδεύει στη Μίλαν.

Το τελευταίο εμπόδιο στο δρόμο της Μίλαν για την απόκτηση του Ισμαέλ Μπενασέρ ξεπεράστηκε και ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται καθ’ οδόν για το «Σαν Σίρο».

Σύμφωνα με το «Sky Sport Italia», η Άρσεναλ, η οποία είχε παραχωρήσει το 2017 τον ποδοσφαιριστή στην Έμπολι για 1 εκατ. ευρώ, διατηρούσε το δικαίωμα επαναγοράς του σε περίπτωση που ισοφάριζε την οικονομική πρόταση που θα γινόταν στον σύλλογο της Τοσκάνης από άλλη ομάδα.

Ωστόσο, οι «κανονιέρηδες» δεν ενδιαφέρονται για την ανάκτηση του Αλγερινού κεντρικού μέσου, ο οποίος αναμένεται να μετακινηθεί στους «ροσονέρι» από την Έμπολι για 16 εκατ. ευρώ.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ο 21χρονος κεντρικός χαφ βρίσκεται με την εθνική της χώρας του στο Κόπα Άφρικα, όπου θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο την Σενεγάλη.

Μετά το πέρας της διοργάνωσης θα ταξιδέψει στο Μιλανέλο, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Θυμίζουμε ότι θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα της Μίλαν από την Έμπολι το φετινό καλοκαίρι, ύστερα από την απόκτηση του Κρούνιτς για 8 εκατ. ευρώ.

Την περασμένη σεζόν ο Μπενασέρ κατέγραψε μία πολύ γεμάτη χρονιά, μετρώντας 37 συμμετοχές στη Serie A, τις 32 ως βασικός.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x