Stoiximan Super League

Με το βλέμμα στο μέλλον

Τουλάχιστον τρεις προσθήκες απομένουν στην ΑΕΚ για την ολοκλήρωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Προτεραιότητα ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν «επενδύσεις» για το αύριο στη Σούπερ Λίγκα.

Σε περίπου δύο εβδομάδας θα αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ για τα Χανιά του Πηλίου, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μέχρι τότε ο Τραϊανός Δέλλας θα επιθυμούσε να έχουν κλείσει οι όποιες εκρεμμότητες υπάρχουν για την ολοκλήρωση του υπάρχον ρόστερ της ομάδας, ώστε να δουλέψει με όλους τους παίκτες.

Σε πρώτο πλάνο για την Ένωση παραμένει η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αφού δύσκολα οι Σταθάκης, Τσούπρος και Ντούμπερετ θα βγάλουν όλη τη χρονιά. Άλλωστε, χρειάζεται και ένας «δάσκαλος» για τους νεαρούς αυτούς παίκτες για να τους βοηθήσει στην εξέλιξή τους.

Εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση θα έχουν σημειωθεί με την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς από το εξωτερικό στο τέλος της εβδομάδας.

Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν την απόκτηση ενός παίκτη που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται στις πτέρυγες της επίθεσης. Όσον αφορά τον ρόλο τη λύση μετά τον Τάσου Τσουμάγκα, θα δοθεί στον Πεταυράκη που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο διάστημα που δοκιμάζεται στα Σπάτα.

Από εκεί και πέρα, όμως, στην ΑΕΚ θέλουν να είναι προετοιμασμένοι και για την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα και ψάχνουν παίκτες που μπορούν να προσφέρουν άμεσα και στην πρώτη κατηγορία.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκονται τα ονόματα του Κολοβέτσιου και του Κοροβέση του ΠΑΣ Γιάννινα. Πιθανότατα αυτοί ανήκουν στην κατηγορία… Μάνταλου και η όποια συμφωνία γίνει για την επόμενη περίοδο.

Την ίδια ώρα, στην Ένωση εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις και ανάμεσα σε αυτές που έχουν ξεχωρίσει βρίσκεται εκείνη του Λάμπρου Θαναηλάκη.

Ο 18χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες.

Ο νεαρός φορ έμεινε ελεύθερος από το «τριφύλλι» και στην ΑΕΚ βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωσή του. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, άμεσα να σημειωθούν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x