Stoiximan Super League

Με το δεξί στα φιλικά ο Αστέρας Τρίπολης

Η ομάδα της Αρκαδίας νίκησε 2-1 την πολωνική Μπιτόβια Μπίτοβ

Νικηφόρα ξεκίνησε στα φιλικά προετοιμασίας ο Αστέρας Τρίπολης. Η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε 2-1 της Μπιτόβια Μπίτοβ, ομάδας που αγωνίζεται στη β’ κατηγορία της Πολωνίας. Τα τέρματα πέτυχαν οι Μανιάς (54’) και Βαλιέντε (73’).

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο, οι Πολωνοί απείλησαν στο 13’ και στο επόμενο λεπτό, ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Ρόλε. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Αθανασιάδη μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Σάββας Παντελίδης προχώρησε σε δέκα αλλαγές, που βοήθησαν την ομάδα του να αλλάξει πρόσωπο. Στο 54’ ο Μανιάς άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή, μετά από σέντρα του Καλτσά, αλλά οι Πολωνοί «απάντησαν» στην αμέσως επόμενη φάση. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 73’ ο Βαλιέντε με προβολή, μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα σε εκτέλεση φάουλ του Μουνάφο.


Η σύνθεση του α’ ημιχρόνου: Τσιφτσής (33' Αθανασιάδης), Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Χριστόπουλος, Ρόμπερτ, Ιγλέσιας, Μπελόκ, Γλέζος, Τσιλιανίδης, Ρόλε, Δουβίκας.

Η σύνθεση του β’ ημιχρόνου: Αθανασιάδης (61' Παπαδόπουλος), Κώτσιρας, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Βαλιέντε, Καλτσάς, Τζίμας, Μπαστιάνος, Μανιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x