Stoiximan Super League

Με το μυαλό σε ΟΦΗ και ΑΕΚ, αλλά και… μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αφήνει γρήγορα πίσω του τη νίκη επί του ΟΦΗ και στρέφεται στην «διαβολοβδομάδα» με ΟΦΗ και ΑΕΚ. Κρίσιμες μέρες για Τσιμίκα και Ποντένσε.

Ο Ολυμπιακός διατηρήθηκε στην κορυφή της Super League μετά τη νίκη με 4-2 επί του Άρη, αλλά δεν προλαβαίνει να το… χαρεί πολύ, γιατί η εβδομάδα που άρχισε περιλαμβάνει δύο δύσκολα όσο και κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια, την Τετάρτη απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (17:15) και την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30). Οι δύο αυτές αναμετρήσεις ενδεχομένως να παίξουν και καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της βαθμολογίας και της (όποιας διαφοράς) από τον ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο, πριν τα playoffs, όπου και θα κριθεί ο τίτλος.

Την ίδια στιγμή, μπαίνοντας πλέον στο τελευταία δεκαήμερο του μήνα κορυφώνεται η αγωνία κυρίως για πιθανές αποχωρήσεις. Στο προσκήνιο βρίσκονται οι υποθέσεις των Κώστα Τσιμίκα και Ντανιέλ Ποντένσε. Για τον πρώτο ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Νάπολι είναι διατεθειμένη να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ και προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο 4,5 ετών με 500.000 ευρώ το χρόνο. Κάποια δημοσιεύματα βάζουν στο κόλπο για τον διεθνή αριστερό μπακ και την Άρσεναλ, αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι περιζήτητος, αφού μετά τη φημολογία περί Νάπολι, λέγεται πως αγγλική ομάδα (δεν έχει γίνει γνωστό ποια) έχει κάνει πρόταση που ξεπερνά τα 23 εκατ. ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ σκληροί διαπραγματευτές και δεν δείχνουν διάθεση να «λυγίσουν» αν δεν πάρουν 20 εκατ. ευρώ για τον Τσιμίκα ή 30 εκατ. ευρώ για τον Ποντένσε. Οι δύο υποθέσεις δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσουν ακόμη και τις τελευταίες ώρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Παράλληλα, γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Ντιζόν είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Γιασίν Μπενζιά, που φέρεται να πιέζει για να διακοπεί ο δανεισμός του από τη Λιλ και να πωληθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x