Ο αρχηγός, αλλά και ο Λεωνίδα Αργυρόπουλος στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκας.

Ο σύλλογος της Κρήτης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 29χρονο μέσο, Ανέστη Νάστο, αλλά και τον 28χρονο δεξιό μπακ-χαφ.

Αναλυτικά

Αρχηγάρα και στην Σούπερ Λίγκ με τον ΟΦΗ μας, ο Ανέστης Νάστος!

O Aνέστης Νάστος, θα φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού και στην Σούπερ Λίγκ.

Μετά από δυο ανόδους με τον ΟΦΗ σε τρία χρόνια (από τη Γ’ στην Β’ Εθνική και από την Β’ Εθνική στην Σούπερ Λίγκ), ο 29χρονος μέσος, έδωσε τα χέρια με τον ΟΦΗ, για δυο ακόμη χρόνια!

Μετά από συνάντηση που είχε ο παίκτης, με τον εκπρόσωπο του, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστα Καζανάκη, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία, ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Ανέστης Νάστος, ήταν και φέτος από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ΟΦΗ, με 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ανανέωσε και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος

Ο Λεωνίδας Αργρόπουλος, θα βρίσκεται και αυτός στον ΟΦΗ, της Σούπερ Λίγκ.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ-χαφ, ο οποίος έδωσε σημαντικές λύσεις από τον Ιανουάριο και μετά, αγωνιζόμενος σε 14 παιχνίδια, συμφώνησε και αυτός, να βρίσκεται στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ.

Εχοντας μεγάλη εμπειρία από την μεγάλη κατηγορία, αγωνιζόμενος σε Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιο και Ηρακλή, ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος συμφώνησε για ένα ακόμη χρόνο με τον ΟΦΗ.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ