Stoiximan Super League

Με υπογειοποίηση και στέγαστρο προχωράει η «Αγια-Σοφιά»

Οι προετοιμασίες που αφορούν το έργο της υπογειοποίησης στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και η τοποθέτηση του στεγάστρου στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ιδιαίτερα σημαντικό, όχι μόνο επειδή αφορά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, θεωρείται το έργο της υπογειοποίησης στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ήδη στην «Ένωση» έχουν αρχίσει τις επαφές (και) για τη συγκεκριμένη διαδικασία, αφού απαιτούνται και κάποιες εργασίες εντός του οικοπέδου που χτίζεται το νέο «σπίτι» της ομάδας.

Φυσικά υπάρχει συνεργασία με την Intrakat του Σωκράτη Κόκκαλη και την Περιφέρεια Αττικής, ώστε το συγκεκριμένο πρότζεκτ να ολοκληρωθεί σχεδόν ταυτόχρονα με την «Αγια-Σοφιά».

Εν τω μεταξύ, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας μεταξύ των στελεχών της Dimand, της «Δικέφαλος 1924» και τους ανθρώπους της Cimolai.

Σύμφωνα με όσα γράφει η ίδια εφημερίδα, η τοποθέτηση του… μισού στεγάστρου θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει και η συναρμολόγηση των πύργων που θα τοποθετηθούν στα κενά που υπάρχουν ανάμεσα στις εξέδρες.

Τα πρώτα κομμάτια του στεγάστρου θα φτάσουν την επόμενη εβδομάδα και θα ξεκινήσει άμεσα η συναρμολόγησή τους στο χώρο που έχει διαμορφωθεί μπροστά από το βόρειο πέταλο.

Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας: Σούπερ απόδοση* στον Λιονέλ Μέσι για πρώτο σκόρερ από το Pamestoixima.gr! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x