Γενικά

Με Ζέκα αρχηγό η Κοπεγχάγη!

Ο Στάλε Σοκμπάκεν ανακοίνωσε σήμερα ότι το περιβραχιόνιο στην Κοπεγχάγη πλέον θα το φοράει ο Ζέκα, με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να δηλώνει κολακευμένος.

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια και ο Ζοζέ Κάρλος Γκονσάλβες στα… περιβραχιόνια! Μετά την αρχηγία που είχε στον Παναθηναϊκό, από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι και τον Αύγουστο του 2017, όταν και αποχώρησε για την Δανία, ο διεθνής μέσος θα είναι ο νέος captain και της Κοπεγχάγης!

Το… χαρμόσυνο για τον Ζέκα γεγονός, που σημειωτέον ήταν αρχηγός της δανέζικης ομάδας και στα πρώτα τέσσερα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα ο Στάλε Σολμπάκεν, με τον έμπειρο τεχνικό να «καθαιρεί» του Βίλιαμ Κβιστ, λόγω του ότι πλέον δεν είναι βασικός…

«Είναι τιμή να είμαι ο αρχηγός της ομάδας και των συμπαικτών μου. Θέλω να δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του ρόλου μου, αλλά αυτό δεν με αλλάζει ως ποδοσφαιριστή ή ως άνθρωπο», δήλωσε από την πλευρά του επί του θέματος ο Ζέκα.

Και πρόσθεσε: «Για μένα, η ομάδα είναι το μόνο που μετράει και υπάρχουν και άλλοι ηγέτες στο ρόστερ, όπως ο Κβιστ, ο Μπιελάντ, ο Βίκτορ κ.α. Όλοι δουλεύουμε μαζί για να εκπληρώσουμε τους στόχους που θα θέσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x