Europa League

Μέντες: «Θα περάσει σίγουρα τον ΠΑΣ η Άλκμααρ»

Βέβαιος πως η Άλκμααρ θα αποκλείσει τον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε στον ολλανδικό Τύπο ο Μέντες Ντα Σίλβα.

Ως άλλοτε παίκτης της Άλκμααρ, που έχει θητεύσει στην Ελλάδα ως παίκτης και βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού, ο Μέντες Ντα Σίλβα κλήθηκε να δώσει τα φώτα του για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα και δήλωσε βέβαιος για πρόκριση της «ΑΖ».

«Ο ΠΑΣ είναι πολύ ικανή ομάδα. Παίζουν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, προσπαθούν να είναι συμπαγείς και είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Είναι ένας σύλλογος που δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία και φέτος δεν θα αγωνιζόταν στο Europa League, αλλά πήρε τη θέση του Πανιωνίου. Πιστεύω πως αν η Άλκμααρ είναι συγκεντρωμένη και σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα περάσει η Άλκμααρ και εύκολα. Έχουν κάνει καλή προετοιμασία και έχουν αυτοπεποίθηση. Γενικά το ολλανδικό ποδόσφαιρο υπερέχει τακτικά και τεχνικά από το ελληνικό. Μόνο στον τομέα της εξυπνάδας μπορούμε να πάρουμε κάτι από τους Έλληνες. Παίζουν συνήθως περισσότερο για το αποτέλεσμα», ανέφερε ο Μέντες.

Όσο για τη ρεβάνς; «Η Αθήνα είναι πανέμορφη. Θα πρέπει στην Άλκμααρ να το διασκεδάσουν. Έχεις πολλά να κάνεις σε αυτή την πόλη και οι παραλίες είναι πανέμορφες. Θα συνιστούσα να μην μείνουν εκεί για δύο μέρες, αλλά παραπάνω», είπε χαριτολογώντας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x