Γενικά

Μέγα θέμα στο Σαπέκο η παρουσία του προέδρου της Βραζιλίας στην άφιξη των σορών

Το Σαπέκο θρηνεί. Ωστόσο, μέγα θέμα έχει προκύψει λόγω της πρόθεσης του προέδρου της Βραζιλίας να βρεθεί στο γήπεδο όπου θα αφιχθούν οι σοροί των παικτών.

Οι προετοιμασίες στο Σαπέκο για να υποδεχθούν τους σορούς των μελών της αποστολής της Σαπεκοένσε από το αεροπορικό δυστύχημα έχουν ολοκληρωθεί. Ωστόσο, παραμένει μια μεγάλη εκκρεμότητα!

Μια εκκρεμότητα που έχει γίνει μέγα θέμα στη χώρα. Λογικό καθώς αφορά τον πρόεδρό της. Ο Μισέλ Τεμέρ είχε εκφράσει την πρόθεσή του να βρεθεί στην πόλη και να δώσει το «παρών» στο γήπεδο όπου θα γίνει η τελετή της υποδοχή των σορών των παικτών της ομάδας. Ωστόσο οι αντιδράσεις αρκετών πολιτών, οπαδών και συγγενών των θυμάτων του δυστυχήματος έχουν μετατρέψει την υποδοχή αυτή σε μια διαμαρτυρία για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα.

inner

Πολλοί έχουν κάνει δηλώσεις που απευθυνόμενοι στον πρόεδρο της Βραζιλίας τον καλούν να μην «τολμήσει» να βρεθεί στην πόλη. Υπάρχουν και άλλοι όμως που υποστηρίζουν ότι πρέπει να βρεθεί εκεί και να δώσει το «παρών» στην τελετή.

inner

«Θα τον αγκαλιάσω. Εάν θέλει να έρθει ας έρθει. Αυτό που θα είναι σημαντικό σήμερα θα είναι τα παιδιά μας που πέθαναν», αναφέρει ο Οσμαρ Ματσάδο, πατέρας του Φελίπερ Ματσάνο, αμυντικού της Σαπεκοένσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x