Euro 2024

Μεγάλη εμφάνιση Μασούντ, με το ένα πόδι στο Μουντιάλ το Ιράν(video)

Ο άσος του Πανιωνίου ήταν αρχηγός κυριολεκτικά και μεταφορικά στη νίκη 1-0 του Ιράν επί της Κίνας που φέρνει την ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ μια ανάσα από την πρόκριση στη Ρωσία.

Φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο Σοτζαεϊ Μασούντ (στο βάθος πίσω από τον σκόρερ στη φωτό) πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Κίνα και πλέον οι Πέρσες που οδηγούν την κούρσα στον α’ όμιλο της Ασιατικής ζώνης θέλουν μία νίκη στα τρία επόμενα ματς για να κλειδώσουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Ο Μασούντ έκανε μεγάλο ματς και συμμετείχε στο γκολ που σημείωσε ο σούπερ σκόρερ της Περσέπολις, Μεχντί Ταρεμί που άνοιξε το σκορ στο 46’. Στον πάγκο έμεινε χωρίς να χρησιμοποιηθεί στην αναμέτρηση ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Στιγμιότυπα της αναμέτρησης Ιράν- Κίνας:



Στην κούρσα για το εισιτήριο η Νότια Κορέα που επικράτησε 1-0 της Συρίας βρίσκεται στην 2η θέση με 13 πόντους με το γκολ του Χονγκ Τζέονγκ Χο, μόλις στο 4ο λεπτό. Το Ουζυμπεκιστάν επικράτησε 1-0 με γκολ του Αχμέντοφ στο 65’ απέναντι στο Κατάρ και κρατάει την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Η βαθμολογία στον Α’ όμιλο στην Ασία:

1. Ιράν 17
2. Νότια Κορέα 13
3. Ουζμπεκιστάν 12
4. Συρία 8
5. Κίνα 5
6. Κατάρ 4

Στον δεύτερο όμιλο η Ιαπωνία είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ταϊλάνδη και επικράτησε 4-0, με τους Καγκάβα, Οκαζάκι, Κούμπο και Γιοσίντα, ενώ η Αυστραλία επικράτησε 2-0 των ΗΑΕ.

Η βαθμολογία στον Β’ όμιλο:


1. Ιαπωνία 16
2. Σ. Αραβία 13*
3. Αυστραλία 13
4. ΗΑΕ 9
5. Ιράκ 4*
6. Ταϊλάνδη 1

*O αγώνας Σ. Αραβίας - Ιράκ διεξάγεται αυτή την ώρα.

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x