Αγγλία

Μεγάλη κίνηση από Γιουνάιτεντ: Χάρισε χρήματα σε Μπόλτον, Μπέρτον και Χαρτς

Παρά το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πρόσφατα μεγάλες ζημιές, δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να παραιτηθεί από οικονομικές συμφωνίες που είχε με μικρότερους συλλόγους.

Την απόφαση να παραιτηθεί από τις οικονομικές συμφωνίες που είχε με τις Μπόλτον, Μπέρτον και Χαρτς για δανεισμούς ποδοσφαιριστών πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να μην αυξήσει περαιτέρω την πίεση σε αυτούς τους συλλόγους που έχουν πληγεί από τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας Ζοέλ Περέιρα αγωνιζόταν στη Χαρτς που υποβιβάστηκε, λόγω της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, ο μέσος Ίθαν Χάμιλτον είχε δοθεί στην Μπόλτον ενώ ο έτερος γκολκίπερ, Κίεραν Ο’ Χάρα έπαιζε στην Μπέρτον Άλμπιον.

Συνολικά, το ποσό που οφείλουν οι τρεις ομάδες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγγίζει τα 150.000 ευρώ, ωστόσο, όπως μεταδίδει η αθλητική έκδοση της Daily Mail, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν πρόκειται να διεκδικήσουν αυτό το ποσό, αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να ρίξουν αυτές τις ομάδες στον γκρεμό, για λεφτά τα οποία για την ίδια δεν είναι τίποτα το σπουδαίο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x