Stoiximan Super League

«Μεγάλη προσοχή. Να μην γίνει το παραμικρό στην Τούμπα»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ηλίας Γεροντίδης, υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή συνιστά ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όλους όσοι βρεθούν στην Τούμπα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Οι τιμωρίες είναι πολύ σκληρές. Θα παίξουμε χωρίς κόσμο με την ΑΕΚ αν γίνει κάτι και πραγματικά δεν χρειάζονται αυτά», ανέφερε, ο Ηλίας Γεροντίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Για την προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
"Από εδώ και πέρα νομίζω έτσι θα είναι όλα τα παιχνίδια. Είναι ξεχωριστό αυτό το ματς σίγουρα βέβαια, αλλά όλα τα παιχνίδια είναι σαν τελικοί, είναι όλα δύσκολα και δεν συγχωρείται το παραμικρό. Δεν πρέπει με τίποτα να συμπεριφερθούμε με άλλο τρόπο κι όχι κόσμια. Οι τιμωρίες είναι πολύ σκληρές. Θα παίξουμε χωρίς κόσμο με την ΑΕΚ αν γίνει κάτι και πραγματικά δεν χρειάζονται αυτά".

Για τους ελέγχους στις εισόδους:
"Θα είναι αυξημένοι οι έλεγχοι σε όλες τις εισόδους και θα υπάρχουν αρκετά άτομα για να ανταπεξέλθουν. Τα περιμένουμε όλα... Θα πρέπει όμως και κάποια στιγμή να κοιτάμε τις συμπεριφορές των δικών μας φιλάθλων και οι φίλαθλοι των διπλανών τους. Μπορεί να προσπαθήσει κάποιος να ενοχοποιήσει τον ΠΑΟΚ".

Για τη σύσκεψη των μέτρων τάξης:
"Θα είναι τα συνηθισμένα, ιδιαίτερα μέτρα που παίρνει η αστυνομία. Μέτρα που παίρνει για μεγάλους αγώνες. Το διάστημα γύρω στις 6 θα υπάρχουν φραγμοί και θα είναι δύσκολα να προσεγγίσουν οι φίλαθλοι το γήπεδο, ιδιαίτερα στην 1-2-3. Μέχρι να φτάσουν οι αποστολές θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτεροι και ζητάμε και την κατανόηση του κόσμου. Μία χρονιά όντως ο Ολυμπιακός καθυστέρησε να έρθει και δημιουργήθηκε πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός δεσμεύτηκε ότι δεν θα γίνει αυτό, αλλά κι εμείς εκεί θα ανοίξουμε τους φραγμούς, δεν θα παίξουμε με τον κόσμο τον δικό μας".

Για την ανακοίνωση των συνδέσμων:
"Έχει περάσει αυτό το μήνυμα και θέλω να το δω και στο γήπεδο. Με τίποτα δεν πρέπει να πεταχτεί τίποτα. Φανταστείτε να πεταχτεί κάτι σε ένα κόρνερ... Χτύπησε δεν χτύπησε μετά ο άλλος, δεν έχει νόημα. Δεν πρέπει να πεταχτεί το παραμικρό. Ούτε κροτίδα, ούτε πυρσός, ούτε τίποτα. Εγώ πολλές φορές τα προβλήματα τα είχα από τις κεντρικές θύρες κι όχι από τη θύρα 4. Οι κανόνες ασφαλείας προβλέπουν να μπει δίχτυ στα δύο πέταλα. Είπατε για τις κροτίδες κι έχετε δίκιο. Μπορεί να προκαλέσουν μεγάλο πρόβλημα".

Για το πότε θα ανοίξουν οι θύρες:
"Περίπου 2,5 ώρες πιο μπροστά θα ανοίξουν οι θύρες, μπορεί να το κάνουμε και 3 ώρες. Όλη η διάρκεια του αγώνα θα είναι ιδιαίτερη. Θα πρέπει να προσέξουμε όλοι και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά".

Για τις πιέσεις που ασκούνται από διάφορες πλευρές για το ματς των Ιωαννίνων:
"Το θέμα ήταν ότι οι δικοί μας φίλαθλοι είχαν εισιτήρια. Όταν δίνεις τη δυνατότητα στον κόσμο να πάρει εισιτήριο έχει και την απαίτηση να μπει. Θα έπρεπε να γίνει κάτι ανάλογο όπως στην Λαμία. Οι περισσότεροι στα Γιάννενα είχαν εισιτήρια κι άνοιξε από μέσα η πόρτα κανονικά. Το είδαμε με τα μάτια μας. Σπάσιμο πόρτας δεν έγινε ποτέ, απλά πιέστηκε η πόρτα από έξω από ανθρώπους που είχαν εισιτήριο. Μετά οι από μέσα άνοιξαν την πόρτα, αλλά δεν έσπασε τίποτα".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x