Stoiximan Super League

Μεγάλη υπόθεση για τον Σισέ

Ο Σισέ πρέπει να καταλάβει πως είναι πολύτιμη μονάδα για τους ερυθρόλευκους και ότι ο Ολυμπιακός του έδωσε την ευκαιρία να κληθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Πάπε Σισέ κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα ονειρικό ντεμπούτο στην Εθνική ομάδα της Σενεγάλης, καθώς πέτυχε γκολ στο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του απέναντι στο Σουδάν.

Το όνομα του Σισέ συζητήθηκε στην πατρίδα του, ο νεαρός στόπερ δικαίωσε τον προπονητή μ’ ένα γκολ στην πρώτη του εμφάνιση κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον νεαρό στόπερ.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Σισέ κέρδισε πολλά από την συγκεκριμένη εμφάνιση κυρίως σε επίπεδο ψυχολογίας κι αυτή είναι μια παράμετρος που θα βοηθήσει τον διεθνή άσο και στον Ολυμπιακό.

Ήδη ο Μαρτίνς του έδειξε ότι τον υπολογίζει χρησιμοποιώντας τον στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μίλαν για το Γιουρόπα Λιγκ. Και είναι επίσης προφανές πως ο 48χρονος τεχνικός των ερυθρόλευκων θα δώσει σύντομα και νέα ευκαιρία στον διεθνή πλέον κεντρικό αμυντικό.

Ο Σισέ πρέπει να καταλάβει πως είναι πολύτιμη μονάδα για τους ερυθρόλευκους και ότι ο Ολυμπιακός του έδωσε την ευκαιρία να κληθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Πρόκειται για παίκτη που έχει πολλές δυνατότητες και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Το ότι βρέθηκε εκτός βασικής εντεκάδας του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της σεζόν δεν σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς. Το αντίθετο μάλιστα κι αυτό θα φανεί στη συνέχεια.

Ο Σισέ είναι στόπερ που έχει δύο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του. Από την μία πλευρά το ύψος και από την άλλη η ταχύτητα του. Ο Ολυμπιακός του έδωσε την ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο και μετά την πρώτη του σεζόν στους ερυθρόλευκους κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Η Σενεγάλη μάλιστα είναι μια καλή ομάδα με συμμετοχές σε Μουντιάλ και Κόπα Άφρικα και δεν είναι εύκολο να παίξει ένας παίκτης στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, καθώς υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός.

Όπως και να’ χουν τα πράγματα η ουσία για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό είναι πως βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και αυτό είναι ένα σημαντικό νέο και για τον Ολυμπιακό. Επαναλαμβάνουμε ότι ο Μαρτίνς θεωρεί ιδιαίτερα ταλαντούχο τον Σισέ και σύντομα θα του δώσει τη νέα ευκαιρία, πιθανότατα δίπλα στον Μεριά.

Ο Σισέ έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και είναι στο χέρι του να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Το σίγουρο είναι ότι ο Μαρτίνς δεν πρόκειται ν’ αδικήσει τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Δεν το έχει κάνει με κανέναν παίκτη και δεν πρόκειται να το κάνει φυσικά ούτε με τον Σενεγαλέζο.

Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί πως γκολ με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας πέτυχε και ο Μεριά. Το αξιοσημείωτο; Και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού σκόραραν στο ίδιο λεπτό, στο 17’.

Το γκολ του Σισέ στην αρχή του βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x