Europa League

Μεγάλο διπλό της Μπάτε μέσα στην Βίντι!

Εντυπωσιακό ντεμπούτο για την Μπάτε Μπορίσοφ στους ομίλους του Europa League, καθώς έφυγε με το «διπλό» (2-0) από την Βίντι.

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο του Europa League η αντίπαλος του ΠΑΟΚ Μπάτε Μπορίσοφ, επικρατώντας 2-0 της Βίντι στην Βουδαπέστη.

Σε ένα παιχνίδι που οι Ούγγροι ήταν ελαφρώς καλύτεροι έχοντας την κατοχή της μπάλας, βρέθηκαν στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου πίσω στο σκορ, μετά από ωραία κάθετη του Γιαμπλόνσκι και εξαιρετικό τελείωμα του Τούμινεν στο 27΄. Η Βίντι συνέχισε να ψάχνει την ισοφάριση χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 38’ με το σουτ του Κόβατς να βγάζει εντυπωσιακά ο Σκερμπίνσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε πολύ η κατάσταση με τους φιλοξενούμενους να αφήνουν χώρους στην Βίντι και να προσπαθούν να «χτυπήσουν» στην κόντρα. Το δεύτερο γκολ για τους Λευκορώσους ήρθε στο 85’ όταν από εκτέλεση φάουλ του Στάσεβιτς ο Φιλιπένκο με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Τουβέλ.

Στις καθυστερήσεις μάλιστα του αγώνα, ο σκόρερ του δεύτερου γκολ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε μετά από σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλό του.



Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
ΠΑΟΚ- Τσέλσι 0-1
(7’ Γουίλιαν)
Βίντι- Μπάτε Μπορίσοφ 0-2
(27’ Τουόμινεν, 85’ Φιλιπένκο)

Η βαθμολογία στον 12ο όμιλο:
1. Τσέλσι 3
2. Μπάτε Μπορίσοφ 3
3. ΠΑΟΚ 0
4. Βίντι 0

Η επόμενη αγωνιστική (2η):
Πέμπτη 4/10
Μπάτε Μπορίσοφ-ΠΑΟΚ (22.00)
Τσέλσι-Βίντι (22.00)

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x