Stoiximan Super League

Μελισσανίδης: «Δημιουργείται κάτι ξεχωριστό στο Μουσείο που θα στεγαστεί στο γήπεδο της ΑΕΚ»

Την ιστορική σημασία που θα έχει το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, αλλά και ότι αυτό θα στεγάζεται στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, τόνισε μετά την παρουσίαση ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Απόλυτα ικανοποιημένος που -πέρα από το γήπεδο της ΑΕΚ- μπαίνει στην τελική του ευθεία και το έργο του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Σήμερα θεωρώ ότι είναι μια ακόμα σημαντική μέρα, είναι μια μέρα για τον προσφυγικό ελληνισμό. Εκτός από το γήπεδο που φτιάχνουμε, δημιουργούμε και αυτό το μουσείο που θα καλύψει όλη την ιστορία του προσφυγικού ελληνισμού», ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης», μετά την παρουσίαση. Και συνέχισε:

«Θέλω να πιστεύω ότι δημιουργείται κάτι ξεχωριστό στο Μουσείο αυτό που θα στεγαστεί στο γήπεδο της ΑΕΚ. Η παρουσία τόσο σημαντικών ανθρώπων εδώ σήμερα άλλωστε σημαίνει πολλά».

Ερωτώμενος για το αν νιώθει περήφανος που βλέπει ένα όραμα του να υλοποιείται, ο Μελισσανίδης προτίμησε να σταθεί στη συνέπεια λόγων και έργων, τονίζοντας:

«Δεν είναι θέμα αν εγώ νιώθω περήφανος. Απλώς κάνουμε πράξη όλα όσα είχαμε πει. Το γήπεδο τρέχει, το Μουσείο το ξεκινάμε και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι όλα όπως τα θέλουμε. Εύχομαι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x