Stoiximan Super League

Μελισσανίδης σε παίκτες: «Φέτος είναι η χρονιά μας, έχουμε την καλύτερη ομάδα»

Μήνυμα στήριξης από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στους παίκτες του στα Σπάτα. Ο «Τίγρης» ζήτησε από όλους να πιστέψουν ότι η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, λέγοντάς τους πως είναι η καλύτερη ομάδα.

Τη στήριξη και την πίστη του στην ομάδα θέλησε να δείξει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο «Τίγρης» λίγο πριν ξεκινήσει ο Αγιασμός στα Σπάτα, βρέθηκε στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου παρέα με τους Βασίλη Δημητριάδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του.

Αφού καλωσόρισε τους νέους ποδοσφαιριστές, το αφεντικό της ΑΕΚ επεσήμανε στους «κιτρινόμαυρους» πως φέτος είναι η χρονιά τους και μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα, καθώς έχουν την καλύτερη ομάδα. Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί στα της Ευρώπης, λέγοντάς τους πως μπορούν να φτάσουν ψηλά.

Αναλυτικά όσα είπε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης

«Πρώτα απ όλα θέλω να καλωσορίσω τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα. Θέλω όλοι να βοηθήσετε ώστε να νιώσουν ωραία σε αυτό το κλαμπ. Τους στόχους αυτής της ομάδας τους γνωρίζετε όλοι. Όπως και το μέγεθος του κλαμπ στο οποίο βρίσκεστε.

Η ομάδα μας έχει μείνει πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, αν αναλογιστεί κανείς την τεράστια ιστορία της. Φέτος, όμως, είναι η χρόνια μας. Αρκεί να το πιστέψουμε. Αρκεί να είμαστε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. Σας το λέω εγώ! Τα πάντα μπορούμε να πετύχουμε! Και στην Ευρώπη μπορούμε να πάμε ψηλά! Να ξέρετε ότι τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι ψυχολογία και εσείς πρώτοι πρέπει να πιστέψετε! Έχουμε την καλύτερη ομάδα!

Σας εύχομαι καλή χρονιά. Μακάρι ο Θεός να σας προστατεύει και να έχετε όλοι την υγεία σας. Από εκεί και πέρα σε ό,τι πρόβλημα τυχόν έχετε η διοίκηση είναι δίπλα σας για να σας το λύσει. Καλή χρόνια με επιτυχίες για την ομάδα μας και τον κόσμο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x