Γ' Εθνική

Μελισσάς: «Δεν τίθεται θέμα για το αν θα ανέβει ο Άρης»

Καμία αμφιβολία για το αν ο Άρης θα πάρει την άνοδο δεν φάνηκε να έχει ο Πασχάλης Μελισσάς, ο οποίος τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα επαγγελματικά επίπεδα που κινείται η ομάδα, παρότι είναι στη Γ’ Εθνική.

Την σιγουριά του για την άνοδο του Άρη στη Football League εξέφρασε ο Πασχάλης Μελισσάς, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο αμυντικός των κιτρινόμαυρων αναφέρθηκε στην επαγγελματικά επίπεδα που κινείται η ομάδα με τον Νίκο Αναστόπουλο στο τιμόνι, τονίζοντας πως η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Σωτηρή Κωσταβάρα:

Για την γενικότερη εικόνα του Άρη: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Όχι μόνο είναι εφικτό, δεν τίθεται θέμα για το αν ανέβει ο Άρης. Υπάρχει πολύ καλό ρόστερ, τεχνικό τιμ και διοικητικό τιμ. Υπάρχει ομοιογένεια. Ο κόσμος στηρίζει την προσπάθεια, παρά την απογοήτευση που υπήρχε απ’ την περσινή χρονιά. Έχουμε χτίσει μια καλή διαφορά κι πιστεύω θα την αυξήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για την πίεση που υπάρχει απ’ την αρχή της σεζόν: «Γνωρίζαμε όλοι που έχουμε έρθει. Η ομάδα πήρε παίκτες που μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σ’ αυτές τις συνθήκες. Άρχισαν να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα και όσο έρχονται τόσο καλύτερη είναι η ψυχολογία μας. Πλέον εξαρτάται από τη δική μας απόδοση πως θα καθοριστεί ένα αποτέλεσμα».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο: «Η συνεργασία μας είναι άψογη μέχρι στιγμής, πιστεύω πως θα συνεχιστεί το ίδιο. Υπάρχει επαγγελματισμός και από τον προπονητή και από τους παίκτες, Αυτή τη συμπεριφορά θέλουμε, ένα επαγγελματία προπονητή, να μας κρατάει σε υψηλό επίπεδο κι ας είμαστε στην τρίτη κατηγορία».

Για το ότι παίζει στόπερ: «Είμαι ποδοσφαιριστής του άξονα περισσότερο. Στόπερ βολεύει περισσότερο στα χαρακτηριστικά μου. Όσο περνούν τα χρόνια πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις δυνατότητες μας. Δεν μπορώ να τρέχω πλέον απ’ τη μια άκρη του γηπέδου στην άλλη. Οι δυνάμεις περιορίζονται, όσο περνούν τα χρόνια. Υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που καλύπτουν άριστα την θέση του αμυντικού χαφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x