Stoiximan Super League

Μεμονωμένα στην Τρίπολη οι οπαδοί της ΑΕΚ

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ, ωστόσο οι φίλοι της ομάδας θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στην Τρίπολη για το ματς τον Αστέρα.

Με τον κόσμο στο πλευρό της στην Τρίπολη η ΑΕΚ!

Παρότι η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών απαγορεύτηκε από την αστυνομία, οι φίλοι της Ένωσης θα μπορέσουν να δώσουν μεμονωμένα το παρών στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κάπως έτσι, οι κιτρινόμαυροι οπαδοί θα μπορέσουν να βρεθούν στη θύρα 4 και να δουν την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά.

Η απόφαση:

Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ. αιτήθηκε την λειτουργία ανεξάρτητου τμήματος κερκίδας (Θύρας 4) για την εξυπηρέτηση μεμονωμένων φιλάθλων που θα προσέλθουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. ? Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, δια του εκπροσώπου της, λαμβάνοντας υπόψη:
- την επικινδυνότητα του αγώνα
-το ιστορικό των ομάδων και αποσκοπούντες δε στην εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης του αγώνα, τήρησης της τάξης και προστασίας αθλητών, παραγόντων, επισήμων και φιλάθλων των δύο ομάδων:

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
1. Η Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να εκδώσει (7.423) εισιτήρια και να κατανεμηθούν ως ακολούθως: α) στις θύρες (1), (2), (3) για τους φιλάθλους της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. β) στην θύρα (4) για τους μεμονωμένους φιλάθλους της ΠΑΕ Α.Ε.Κ.. - Σ την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. δεν θα διατεθούν εισιτήρια για οργανωμένους φιλάθλους της, σε ε φ α ρ μ ο γ ή τ η ς υ π ΄ α ρ ί θ μ ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΕΑΕΑ/ΤΕΑΔ/450782/15651/517/312 από 28/8/2019 απόφασης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x