Stoiximan Super League

Μενδρινός: «Δεν κοιτάμε να κάνουμε κάποια έκπληξη»

Προσγειωμένος όσον αφορά τους στόχους του Πλατανιά μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και η ομάδα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Κώστας Μενδρινός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.«Δεν μιλάμε για πλέι οφ» τόνισε.

Προσγειωμένος όσον αφορά τους στόχους του Πλατανιά μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και η ομάδα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε ο Κώστας Μενδρινός στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος μέσος των Κρητικών στους Σωτήρη Ταμπάκο και Ανδρέα Καραγιάννη

Για την πορεία του Πλατανιά μετά την έλευση του Γιώργου Παράσχου: «Έχουμε μία ταυτότητα πλέον. Είμαστε μία ομάδα που παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο και βάζει την μπάλα κάτω. Είναι αυτό που δουλεύουμε και είναι κάτι που μας ζητάει ο προπονητής. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και πλέον έρχονται οι νίκες. Το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται, δουλεύει καλύτερο και σε αυτό βασιζόμαστε».

Για τον ίδιο και τον Φανούρη Γουνδουλάκη, δύο έμπειρους παίκτες στη Σούπερ Λίγκα: «Ήμασταν μαζί και στον Πανιώνιο. Και τότε η ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιοι παίκτες σε μία ομάδα. Φέτος έχουμε καλά παιδιά, καλούς ποδοσφαιριστές και δεν στεκόμαστε μόνο σε έναν ή δύο παίκτες. Κακά τα ψέματα, πάντα θυμάμαι ότι και στον Ολυμπιακό υπήρχαν 3-4 παίκτες που κρατούσαν την ομάδα σε μία ισορροπία».

Για το αν αυτός είναι ο καλύτερος Πλατανιάς των τελευταίων ετών: «Δε το λέω εγώ. Το λένε οι πρόεδροι, οι παράγοντες, οι φίλαθλοι και ο κόσμος των Χανίων που έρχεται χαρούμενος στο γήπεδο. Το λένε και εκείνοι πως η ομάδα παίζει το ωραιότερο ποδόσφαιρο στο διάστημα που είναι στη Σούπερ Λίγκα».

Για τον στόχο της ομάδας: «Δεν κοιτάμε να κάνουμε κάποια έκπληξη. Αν πεις κάτι, και εκτεθείς στο μέλλον, θα πέσουν να σε φάνε και θα γίνει χαμός. Είμαστε μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά αν δεν είσαι προσεκτικός ή δείξεις αλαζόνα και να το πληρώσεις. Κοιτάμε να βελτιωνόμαστε και να κάνουμε ταμείο στο τέλος. Θέλουμε και εμείς ως ομάδα να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δε θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή για πλέι οφ ή κάτι άλλο».

Για τον τρόπο που διαχειρίζονται τις δυσκολίες: «Για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, θα πρέπει να νιώσεις σίγουρος για τον εαυτό σου και να εμπνέεις μία σιγουριά. Εμείς δε θα σταματήσουμε εδώ και θα συνεχίσουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, και μακάρι να συνδυάζονται με τα αποτελέσματα».

Για το γκολ του Γουνδουλάκη: «Αυτή την κομπίνα το έχουμε δουλέψει στην προπόνηση. Εκεί δουλέψαμε οι δυο μας και είπαμε να το κάνουμε μεταξύ μας. Έχει βάλει και άλλα ωραία γκολ ο Φανούρης. Είναι σημαντικό οι ποδοσφαιριστές να γνωρίζονται και να μιλάμε ελληνικά. Θέλουμε τα βασικά να τα μάθουμε και να επικοινωνούμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Είμαστε από πολλές χώρες και για να μιλήσεις μέσα στο γήπεδο πρέπει να ξέρεις μία γλώσσα, για αυτό θέλουμε να τους μάθουμε τα ελληνικά».

Για το γεγονός ότι έχει δυσκολέψει τον Ολυμπιακό: «Θέλεις και λίγο τύχη για να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Όταν παίζεις με τις μεγάλες ομάδες, όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, βγαίνει η ιδέα να δώσεις το κάτι παραπάνω. Με τον Ολυμπιακό έτυχε να προηγηθούμε και μπορέσαμε να πάρουμε την ισοπαλία στα Περιβόλια».

Για τον Κουλιμπαλί, τον Ράμος και τον Βάτερσον: «Όλοι αυτοί είναι καλοί ποδοσφαιριστές και είναι εξελίξιμοι. Εγώ θα πω για ένα παιδί που παίζουμε κοντά, στο κέντρο, και δεν είναι άλλος από τον Γκινάτιτς. Νομίζω ότι έχει όλα τα στοιχεία, είναι νεαρός σε ηλικία και έχει είναι και καλό παιδί. Δείχνει πως έχει όρεξη για δουλειά και δε νομίζω ότι του λείπει κάτι για να πάρει μεταγραφή».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με Πανθρακικό, Παναιτωλικό και Καλλονή: «Όλα μπορούν να συμβούν. Μπορεί να γίνει το 3 στα 3, μπορεί να μην πάρεις βαθμός. Εκείνο που θα κάνουμε εμείς είναι να μπούμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μην κλειστούμε, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Δε θέλω να μιλήσω για βαθμούς. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα δείξει το πρόσωπο που δείχνει».

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο. Είμαι πολύ καλά εδώ. Δόξα τω Θεώ. Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τι συμβαίνει γύρω μας, εμείς είμαστε μια χαρά τώρα».

Για τη γέννηση του γιου του πριν από λίγο καιρό: «Εγώ μια χαρά ξεκουράζομαι. Η γυναίκα μου η κακομοίρα τα έχει αναλάβει όλα και τρέχει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Εγώ θέλω να είναι γερό και ό,τι επιλέξει ο ίδιος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x