Stoiximan Super League

Μενδρινός: «Θα δίνουμε τα πάντα και θα ματώνουμε τη φανέλα σε κάθε ματς»

Την υπόσχεση πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους, εξέφρασε ο έμπειρος χαφ του Απόλλωνα Σμύρνης, Κώστας Μενδρινός.

Την εμπιστοσύνη του στον Άκη Μάντζιο εξέφρασε μέσω δηλώσεών του από το Πράβετς της Βουλγαρίας ο Κώστας Μενδρινός. Ο έμπειρος χαφ του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό της ομάδας, όπως και για τους συμπαίκτες του οι οποίοι -όπως είπε- κάνουν φανταστική δουλειά.

Παράλληλα, ο 32χρονος άσος έδωσε την υπόσχεση πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα και θα ματώσουν τη φανέλα σε κάθε ματς του Απόλλωνα για να πετύχουν τους στόχους τους!

«Τα πρώτα συμπεράσματά μου καταρχήν είναι ότι όλα τα παιδιά που είμαστε εδώ είναι πολύ καλά παιδιά, κάτι που είναι βασική προϋπόθεση για να γίνει σωστά η δουλειά και να είμαστε έτοιμοι την ημέρα που πρέπει», είπε αρχικά.

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Απόλλων στην επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα: «Πρέπει να προσέξει τα πάντα. Ξεκινάς από τις λεπτομέρειες, οι οποίες κάνουν την διαφορά και πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτές. Είναι κάτι το οποίο όταν ανεβαίνεις από την B' εθνική στην A' πρέπει να το γνωρίζεις και να ξέρεις πως θα τις αντιμετωπίσεις. Αλλά επειδή έχω συνεργαστεί ξανά με τον κύριο Μάντζιο στο παρελθόν και τον γνωρίζω πολύ καλά, έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε εκείνον και φυσικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές που τους βλέπω καθημερινά να κάνουν φανταστική δουλειά. Νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι την ημέρα που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για το αν έχει εντοπίσει κάποιο πλεονέκτημα στον Απόλλωνα, το οποίο δεν το είχε παρατηρήσει σε άλλες ομάδες που είχε αγωνιστεί: «Πλεονέκτημα θεωρώ πως είναι αυτό που θέλει να περάσει ο προπονητής, ότι είμαστε οικογένεια. Με την εμπειρία που έχω τόσα χρόνια σε όσες ομάδες είμασταν πραγματικά οικογένεια, ήταν αυτό που μας πήγαινε ψηλά. Είναι ένα στοιχείο πάρα πολύ σημαντικό για εμένα και πιστεύω θα βγει και φέτος αυτό το πράγμα».

Για το τι μπορεί να υποσχεθεί στον κόσμο του Απόλλωνα: «Αυτή είναι μια ερώτηση που την κάνετε πάντα σε εμάς τους ποδοσφαιριστές αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς απαντάμε πάντα το ίδιο πράγμα. Αυτό που πραγματικά μπορούμε να εγγυηθούμε μέσα από την καρδιά μας είναι να δώσουμε τα πάντα, να ματώσουμε την φανέλα για τον κόσμο, για τον πρόεδρο, για όλο τον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο να μας παρακολουθεί και να μας στηρίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x