Αγγλία

Μένει ελεύθερος ο Ράμσεϊ το καλοκαίρι!

Ως ελεύθερος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Άρσεναλ ο Άαρον Ράμσεϊ, όπως του ανακοίνωσαν αυτοπροσώπως οι διοικούντες του αγγλικού συλλόγου.

Σίγουρη πρέπει να θεωρείται πλέον η αποχώρηση του Άαρον Ράμσεϊ από την Άρσεναλ, μετά την ανακοίνωση που του έγινε αυτοπροσώπως από τους διοικούντες του συλλόγου.

Σύμφωνα με το «Sky Sports», ο Ουαλός μέσος ήταν δυσαρεστημένος από τους «κανονιέρηδες», καθώς κανείς από τον σύλλογο δεν του είχε εξηγήσει τους λόγους που απέσυραν την προσφορά που του είχε γίνει για πολυετή ανανέωση.

Τα άσχημα νέα του τα μετέφερε ο ατζέντης του και ο 27χρονος γνωστοποίησε το ζήτημα την προηγούμενη εβδομάδα, μέσω βρετανικής εφημερίδας. «Ήλπιζα να έρθει κάποιος και να μου πει το γιατί» ήταν τα λόγια του Ράμσεϊ μετά την απόσυρση της προσφοράς από τους Λονδρέζους.

Πλέον σίγουρη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του από τον σύλλογο, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου του γνωστοποίησαν αυτοπροσώπως την απόφαση τους να μην τον ανανεώσουν.

Το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x