Stoiximan Super League

Μένει και δηλώνει αφοσιωμένος ο Ολιβέιρα, απομακρύνεται ο Αραούχο

Η Γουλβς φαίνεται πως δεν θα επανέλθει για τον Πορτογάλο, που δηλώνει πως δεν… ξενέρωσε με την παραμονή του στην ΑΕΚ. Απομακρύνεται η επιστροφή Αραούχο.

Η Γουλβς έχει μια εβδομάδα να ενοχλήσει την ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα και όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να επανέλθει για την απόκτησή του. Άλλωστε και από πλευράς «Ένωσης» γίνεται σαφές πως ο Πορτογάλος φορ δεν παραχωρείται για τίποτα λιγότερο από τη ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πλέον δείχνει να έχει συμβιβαστεί με την κατάσταση αυτή και καθιστά σαφές πως δεν έχει ξενερώσει που δεν θα επιστρέψει στην Αγγλία, αλλά και πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ΑΕΚ.

«Έχω καταλάβει πως κάποιοι έχουν εκφράσει αμφιβολίες για την επιθυμία μου να συνεχίσω στην ΑΕΚ. Με στενοχωρεί πολύ αυτό, γιατί όλοι μέσα στην ομάδα ξέρουν πόσο την αγαπώ, τους ανθρώπους και τους οπαδούς. Πάντα δίνω το καλύτερο που μπορώ από την πρώτη μέρα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω», έλεγε ο Ολιβέιρα σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ».

Μάλιστα απέδιδε την κακή του εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό όχι σε αδιαφορία, αλλά σε απογοήτευση που δεν ξεκίνησε βασικός, κάτι που τον επηρέασε ψυχολογικά. «Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ μια κάποια απογοήτευση που ένιωσα όταν κατάλαβα πως δεν θα ξεκινούσα βασικός. Επηρεάστηκε λίγο η αυτοπεποίθησή μου και αυτό ήταν το λάθος μου. Αυτό και τίποτε άλλο. Θέλω να είμαι στην ΑΕΚ και θα συνεχίσω να δίνω το καλύτερο και να είμαι 200% αφοσιωμένος στην ομάδα. Λυπάμαι που υπάρχει κόσμος που σκέφτονται και λένε ανοησίες που δεν έχουν βάση», πρόσθετε ο 28χρονος άσος.

Με την διαφαινόμενη οριστική παραμονή του Ολιβέιρα (αν και… ποτέ μη λες ποτέ αν δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος την Παρασκευή) απομακρύνεται η περίπτωση επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο. Η διοίκηση της Λας Πάλμας φαίνεται πως δεν συζητά το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς στην «Ένωση» και ο Αργεντινός δύσκολα θα γυρίσει για τρίτη θητεία στην Ελλάδα με τα υπάρχοντα δεδομένα. Αντίθετα, ο Ίλια Ίβιτς κοιτάζει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις εξτρέμ και δεν αποκλείεται να γίνει προσθήκη σε αυτή τη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x