Stoiximan Super League

Μερεμπασβίλι στο sportfm.gr: «Πολύ καλή επιλογή για την ΑΕΚ ο Σιμάνσκι, πρόκειται για παίκτη-μαχητή»

Ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι αναλύει το προφίλ του νέου παίκτη της ΑΕΚ, Ντάμιαν Σιμάνσκι. Μεταξύ άλλων τον χαρακτηρίζει μαχητή, μιλάει για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα και αναφέρει τα στοιχεία του.

Παίκτη-μαχητή χαρακτηρίζει τον Ντάμιαν Σιμάνσκι ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι.

Μιλώντας στο sportfm.gr, ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός που έχει αγωνιστεί και στη χώρα μας με τη φανέλα του ΟΦΗ, της Βέροιας και του Λεβαδειακού, αναλύει το προφίλ του μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ.

Τον ξέρει από... πρώτο χέρι καθώς έχουν συνυπάρξει στην Βίσλα Πλοκ για δύο χρόνια και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον 24χρονο Πολωνό χαφ. Αφού τον χαρακτηρίζει, όπως προείπαμε, παίκτη-μαχητή, υποστηρίζει πως πρόκειται για πολύ καλή επιλογή της ΑΕΚ, ενώ αναφέρεται και στον εξαιρετικό του χαρακτήρα και τις δουλειές που κάνει μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο sportfm.gr ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι:

-Παίξατε μαζί για δύο χρόνια στην Βίσλα Πλοκ. Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ντάμιαν Σιμάνσκι; Μπορείς να μας πεις τα θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και τα χαρακτηριστικά του ως παίκτης;
«Ήταν χαρά μου να παίξω παρέα με τον Ντάμιαν. Θεωρώ πως είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, απόλυτος επαγγελματίας και το σημαντικότερα από όλα για εμένα ότι είναι πολύ καλό άτομο».

-Η θέση που αγωνίζεται είναι ως bot-to-box μέσος ή σαν αμυντικός χαφ; Ανέλυσέ μας λίγο τον τρόπο παιχνιδιού του...
«Η κύρια θέη στην οποία αγωνίζεται είναι το “8”. Έχει τα χαρακτηριστικά και μπορεί να αγωνιστεί σαν box-to-box μέσος. Έχει καλά πόδια, σουτάρει καλά και η αλήθεια είναι πως τρέχει πολύ, καταπίνοντας πολλά χιλιόμετρα την ώρα του αγώνα».

-Ποια στοιχεία θεωρείς πως πρέπει να δουλέψει περισσότερο και που πρέπει να βελτιωθεί;
«Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής. Κάτι που, φυσικά, σημαίνει πως πρέπει να δουλέψει σε κάθε τομέα. Όπως είπα και νωρίτερα, είναι απόλυτος επαγγελματίας και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να δουλέψει και να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς στο παιχνίδι».

-Έχεις παίξει στην Ελλάδα για αρκετά χρόνια. Πιστεύεις ότι ο Σιμάνσκι μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στην ΑΕΚ; Θεωρείς ότι είναι καλή επιλογή για την ΑΕΚ;
«Ελπίζω πως θα καταφέρει να προσαρμοστεί εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά το σημαντικότερο από όλα είναι να του δείξουν εμπιστοσύνη και να τον πιστέψουν οι συμπαίκτες του και φυσικά ο προπονητής του. Θεωρώ πως είναι μία καλή επιλογή για την ΑΕΚ όπως είναι καλή επιλογή και για τον ίδιο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο θα δείξει την ποιότητά του ως ποδοσφαιριστής».

-Επίσης, ο χαρακτήρας του πώς είναι; Πρέπει και αυτό να το ρωτήσω απ’ ότι καταλαβαίνεις γιατί δεν γνωρίζουμε τον ποδοσφαιριστή...
«Είναι ένας πολεμιστής μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάνει πολλές δουλειές στο χορτάρι κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά έξω από το γήπεδο είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος. Δεν θα θυμάμαι να έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα όσο παίζαμε μαζί στην Βίσλα Πλοκ, πάντα ήταν ένα πολύ ήρεμο άτομο. Τέλος, θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο στη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην καριέρα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x