Γενικά

Μεριά μαζί με Μαχρέζ-Μανέ στους καλύτερους «11» του Κόπα Άφρικα

Στους 11 καλύτερους παίκτες του φετινού Κυπέλλου Εθνών Αφρικής συμπεριλήφθηκε ο Τυνήσιος αμυντικός του Ολυμπιακού, Γιασίν Μεριά.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Γιασίν Μεριά με την εθνική Τυνησίας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής επιβραβεύτηκαν με μια θέση στην καλύτερη εντεκάδα της διοργάνωσης.

Ο 26χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού έφτασε με τη χώρα του ως τον μικρό τελικό, δίχως να χάσει λεπτό συμμετοχής και αποτέλεσε τον κορυφαίο παίκτη του συνόλου του Αλέν Ζιρές και μοναδικό ο οποίος βρέθηκε σε αυτή τη λίστα.

Το όνομα του συγκαταλέχθηκε μεταξύ άλλων δίπλα σε αυτά των Μαχρέζ, Μανέ και Μπενασέρ, με τη συνολική του απόδοση να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον από ευρωπαϊκούς συλλόγους για την απόκτηση του.

Η καλύτερη εντεκάδα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής αποτελείται από:

Ράις Μ’Μπολί (Αλγερία), Λαμινέ Γκασαμά (Σενεγάλη), Γιασίν Μεριά (Τυνησία), Γιουσούφ Σαμπαλί (Σενεγάλη), Καλιντού Κουλιμπαλί (Σενεγάλη) Αντλέν Γκεντιόρα (Αλγερία), Ιντρίσα Γκάνα Γκουεγιέ (Σενεγάλη), Ισμαέλ Μενασέρ (Αλγερία), Ριγιάντ Μαχρέζ (Αλγερία), Σαντιό Μανέ (Σενεγάλη), Οντιόν Τζουντ Ιγκάλο (Νιγηρία).

inner

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x