Ιταλία

«Μερικοί παίκτες της Γιουβέντους υποφέρουν με τον Κριστιάνο, ο Ντιμπάλα είναι ένας απ’ αυτούς»

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος της Γιουβέντους, Μάρκο Ταρνέλι, θεωρεί ότι η «Γηραιά Κυρία» δεν κάνει καθόλου καλή διαχείριση του ρόστερ της από τότε που απέκτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μπορεί η Γιουβέντους να κατέκτησε αυτή την εβδομάδα το πρωτάθλημα της Σέριε Α, όμως η πίκρα του αποκλεισμού από τον Άγιαξ από τα ημιτελικά του Champions League μένει.

Ο παλαίμαχος διεθνής της «Γηραιάς Κυρίας», Μάρκο Ταρντέλι, που έπαιξε για εκείνη σχεδόν δέκα σεζόν από το 1975 ως το 1985, θεωρεί ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένας από τους παράγοντες της αποτυχίας πρόκρισης στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού κάνει ορισμένους συμπαίκτες του να… υποφέρουν.

«Η Γιουβέντους θα πρέπει να δουλέψει με τη διαχείριση του ρόστερ της. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει παίξει υπερβολικά πολύ αυτή τη σεζόν, όμως αυτός είναι που το επιβάλλει. Κόντρα στον Άγιαξ θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα. Πιστεύω ότι μερικοί παίκτες δίνουν λιγότερα με τον Κριστιάνο, υποφέρουν μαζί του ασυνείδητα. Ο Ντιμπάλα είναι ένας από αυτούς», δήλωσε ο Ταρντέλι μιλώντας στο Rai Sport.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x