Champions League

Μέρτενς για την πινακίδα “This is Anfield”: «Αυτό είναι όλο;»

Ο επιθετικός της Νάπολι δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου από την θρυλική πινακίδα στο «Άνφιλντ» και δήλωσε ότι δεν φοβάται την ατμόσφαιρα του γηπέδου.

Πολύ σπουδαίο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί απόψε στο «Άνφιλντ» εκεί όπου η Λίβερπουλ θέλει τη νίκη κόντρα στη Νάπολι για να καταφέρει να προκριθεί στη φάση των «16» του Champions League.

Ο Βέλγος φορ των Ιταλών που είναι πρώτοι στον όμιλο, Ντις Μέρτενς, θεωρεί ότι είναι υπερβολικά τα όσα ακούγονται για τη δύσκολη έδρα των «Reds».

Ο Μέρτενς έχει προηγούμενη ευρωπαϊκή εμπειρία στο «Άνφιλντ» όντας παίκτης της Ουτρέχτης πριν από δέκα χρόνια σε μία αναμέτρηση για το Europa League, και αμφισβητεί ότι είναι μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης.

«Η πιο δυνατή μου ανάμνηση είναι ότι έχουν μια πινακίδα που λέει “This is Anfield” και όλοι μιλούσαν γι’ αυτό, οπότε σκέφτηκα ότι θα είναι πολύ μεγάλη. Διέσχισα τα αποδυτήρια και ρώτησα: Που είναι αυτό το πράγμα; Και μου είπαν ότι το πέρασα και δεν το πρόσεξα. Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάζω αυτό το μικρό πραγματάκι και ρωτάω, “είναι αυτό τόσο ιδιαίτερο;”», είπε με υποτιμητικό τόνο ο Βέλγος.

inner

«Το ποδόσφαιρο στην Ιταλία είναι τρελό και οι άνθρωποι είναι πολύ τρελοί, επίσης, οπότε νομίζω ότι είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Για μένα θα με σπρώξει σε ένα διαφορετικό επίπεδο, αυτές είναι οι νύχτες που θέλουμε να παίξουμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x