Stoiximan Super League

«Μέσα» για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού ο Καλιτζάκης, κοντά και ο Σαραβάκος

Ο Γιάννης Καλιτζάκης συμφώνησε να συμβάλει με τις δυνάμεις του για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Κοντά στο «ναι» και ο Δημήτρης Σαραβάκος, που όμως θα κάνει μία ακόμη συζήτηση πριν αποφασίσει.

Επιφανείς προσωπικότητες του Παναθηναϊκού που μπορούν να συσπειρώσουν και να κινητοποιήσουν τον κόσμο της ομάδας στην προσπάθεια για να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο προσελκύει η διοίκηση της ΠΑΕ.

Στην επιτροπή σωτηρίας αποφάσισε να συνδράμει ο Γιάννης Καλιτζάκης, ενώ κοντά στο να πει το «ναι» είναι ο Δημήτρης Σαραβάκος, που πάντως εκκρεμεί να κάνει μία ακόμη συζήτηση.

Οι δύο θρύλοι του συλλόγου και όσοι ακόμη δεχτούν να βοηθήσουν, θα έχουν ως αποστολή να προσκαλέσουν τον κόσμο να προσφέρει ό,τι μπορεί για να αποφευχθεί το χειρότερο για την αγαπημένη του ομάδα, είτε με την παρουσία του στο γήπεδο, είτε με την αγορά διαρκείας ή και την προσφορά χρημάτων σε έναν λογαριασμό που θα δημιουργηθεί.

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Καραγκούνης εμφανίζεται αρνητικός να συμμετέχει στην προσπάθεια, ενώ δύσκολα θα πουν το «ναι» και οι Κυργιάκος και Μπασινάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x