Champions League

Μέσι: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η πρόκριση»

Στο γεγονός πως η Μπαρτσελόνα ακόμα δεν προκρίθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά το 3-0 επί της Λίβερπουλ στον πρώτο ημιτελικό, στάθηκε ο Λεονέλ Μέσι μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Αργεντινός σταρ των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως μετρά το τι έγινε απόψε και όχι η ρεβάνς του «Ανφιλντ» και στάθηκε στο γεγονός πως δεν έχουν συνηθίσει με την μπάλα πάνω κάτω, θεωρεί πως ανταποκρίθηκαν σωστά στην πίεση του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά στο πρώτο ήταν ανώτεροι, ενώ «αποθέωσε» τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για το 3-0: «Είχαμε μια τελευταία μεγάλη ευκαιρία για καλύτερο σκορ. Τίποτα, όμως, δεν έχει τελειώσει και πάμε σε μια ιστορική έδρα. Είμαστε ευχαριστημένοι για απόψε».

Για το ρυθμό του αγώνα: «Συμβαίνει αυτό όταν παίζεις με αγγλικές ομάδες. Υπήρχαν, πράγματι, στιγμές που η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και δεν είμαστε συνηθισμένοι. Ήμασταν πολύ κουρασμένοι από το ρυθμό, αλλά αυτές ήταν οι απαιτήσεις του αγώνα».

Για το προβάδισμα της Μπαρτσελόνα: «Πάνω απ' όλα, δε δεχτήκαμε γκολ. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες, μας πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο κι έκαναν εκείνοι ευκαιρίες, δημιουργώντας προβλήματα. Θα ήταν σημαντικό και για τη Λίβερπουλ να βάλει γκολ, αλλά έπρεπε να αντέξουμε στην πίεση και τελικά βρήκαμε εμείς γκολ. Αισθάνομαι πολύ τυχερός για το γκολ που πέτυχα στο 3-0».

Για τους οπαδούς: «Είμαστε σε μια πολύ όμορφη στιγμή της σεζόν. Είπα στον κόσμο ότι θα το πετύχουμε μαζί και είμαστε ευχαριστημένοι από την υποστήριξη. Έχουμε, στην ουσία, τρεις "τελικούς" μπροστά μας. Δεν είναι ωραίο, πάντως, που αποδοκίμασαν τον Κουτίνιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x