Ισπανία

Μέσι: «Δεχόμαστε τη μείωση, θα καλύψουμε τους υπαλλήλους, αλλά η διοίκηση ήθελε να μας εκθέσει»

Ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε πως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα αποδέχτηκαν τη μείωση του 70%, θα καλύψουν στο 100% τους μισθούς των υπαλλήλων, αλλά «κάρφωσε» τη διοίκηση για τη στάση της.

Βαθαίνει το ρήγμα στην Μπαρτσελόνα. Ο Λιονέλ Μέσι ως αρχηγός ανακοίνωσε πως οι ποδοσφαιριστής αποδέχτηκαν την μείωση του μισθού τους κατά 70% για το διάστημα που θα υπάρχει αναστολή της σεζόν λόγω της πανδημίας και παράλληλα δεσμεύτηκε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα φροντίσουν ώστε οι υπάλληλοι του κλαμπ θα πληρωθούν το 100% για όσο παραμένει το «λουκέτο». Ταυτόχρονα όμως κατηγόρησε ευθέως ανθρώπους μέσα από τη διοίκηση που άφησαν έκθετους τους παίκτες διαδίδοντας πως ήταν αρνητικοί, ως μοχλό πίεσης για να πετύχουν το «ψαλίδι» στα συμβόλαια.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τη στάση των παικτών της Μπαρτσελόνα στην περίοδο αυτής της κρίσης.

Πρώτον, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως από την πρώτη στιγμή πρόθεσή μας ήταν να αποδεχτούμε μείωση στους μισθούς μας κατανοώντας πως πρόκειται για μια ιδιαίτερη συνθήκη και όντας εκείνοι που πάντα βοηθούσαμε το κλαμπ όσες φορές μας ζητήθηκε. Αρκετές φορές το κάναμε και με δική μας πρωτοβουλία, όταν το κρίναμε αναγκαίο ή σημαντικό.

Δεν σταματά όμως ποτέ να μας εκπλήσσει ότι κάποιοι μέσα από την διοίκηση προσπάθησαν να μας αφήσουν εκτεθειμένους και να μας ασκήσουν πίεση για να κάνουμε κάτι που από την πρώτη στιγμή ξέραμε ότι θα κάνουμε. Αν η συμφωνία άργησε μερικές μέρες, ήταν επειδή αναζητούσαμε μια φόρμουλα για να βοηθήσουμε το κλαμπ και τους υπαλλήλους του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x