Γενικά

Μέσι: «Θα κάνω τα πάντα για να φέρω πίσω στην Μπαρτσελόνα το Champions League» (video)

Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού πλέον μόνιμα στο δικό του μπράτσο, ο Λίονελ Μέσι έστειλε τα δικά του μηνύματα, στην ομιλία του του πριν από το παιχνίδι με την Μπόκα για το Κύπελλο Γκάμπερ.

Ο «Λίο» δεν λέει πολλά. Έτσι και πριν την έναρξη του αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς για το Κύπελλο Γκάμπερ, όταν ο Μέσι πήρε το μικρόφωνο για να παρουσιάσει την Μπαρτσελόνα, όντας πλέον ο νέος της αρχηγός μετά την αποχώρηση του Αντρές Ινιέστα, έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο Αργεντινός σταρ θέλει διακαώς να κατακτήσει και πάλι το Champions League και αυτή ήταν και η υπόσχεση που έδωσε στους οπαδούς των «μπλαουγκράνα».

«Για μένα είναι υπερηφάνεια το να είσαι αρχηγός αυτής της ομάδας, ξέρω τι σημαίνει, όμως είχα την τύχη να έχω σπουδαία παραδείγματα όπως οι Πουγιόλ, Τσάβι και τελευταίο τον τεράστιο Αντρές, ο οποίος θα μας λείψει πολύ. Αυτή τη σεζόν έχουμε ένα ρόστερ που μας κάνει να ονειρευόμαστε, οι μεταγραφές που ήρθαν θα μας βοηθήσουν πολύ.

Την περασμένη σεζόν κερδίσαμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά μας έμεινε ένα αγκάθι με το Champions League,κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός. Θα δώσουμε τα πάντα για να φέρουμε αυτό το τόσο όμορφο τρόπαιο πίσω στο ‘Καμπ Νου’. Ζήτω η Μπάρτσα, ζήτω η Καταλονία».


Δείτε την ομιλία του Λίονελ Μέσι:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x