Stoiximan Super League

Μετ’ εμποδίων για Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν στον Ολυμπιακό ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μέσα Ένχελς και Μποτία, εκτός Σισέ και Ρομαό.

Δύσκολη ήταν η χθεσινή μέρα στον Ολυμπιακό, μία ημέρα μετά τη νέα ήττα από την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας που αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της ομάδας κάθε σεζόν.

Το κλίμα στην ομάδα ήταν βαρύ, ενώ προηγήθηκαν τα τετ-α-τετ που είχε ο Σάββας Θεοδωρίδης με ορισμένους παίκτες, σε μία προσπάθεια να τους αφυπνίσει και εξέφρασε την απογοήτευσή του.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον επόμενο αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, συνεχίζεται χωρίς τον Όσκαρ Γκαρθία και ορισμένους παίκτες που δεν υπολογίζονται για το κυριακάτικο ματς.

Ο Καταλανός τεχνικός υποβλήθηκε χθες σε επιτυχημένη επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, αλλά αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο και οι γιατροί του έχουν συστήσει να μείνει σπίτι του και από Δευτέρα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις τους.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα θα κατέβει στο Περιστέρι με τον Χρήστο Κόντη στον πάγκο και τον συνεργάτη του Ισπανού προπονητή, με τον Γκαρθία να επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο (εντός).

Στο καθαρά αγωνιστικό, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ έκαναν θεραπεία και οι υπόλοιποι μπήκαν στο κλίμα για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες.

Ο Σισέ αισθανόταν και χθες ενοχλήσεις στα πλευρά και δείχνει αμφίβολος για το κυριακάτικο ματς, ενώ ο Ένχελς προπονήθηκε κανονικά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση των συνεργατών του Γκαρθία.

Ο Μποτία, από την πλευρά του, εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και είναι επίσης διαθέσιμος για την Κυριακή, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Ρομαό που είχε δηλωθεί να εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του με Ατρόμητο και Πανιώνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x