Ισπανία

Μετά το MSN έρχεται το… MSD στην Μπαρτσελόνα

Έτοιμοι για μία νέα επιθετική τριπλέτα, που θα παρουσιάσει θέαμα και γκολ, είναι οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα.

Αναγεννημένος εμφανίζεται την φετινή σεζόν ο Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα να κάνει πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο και με τους φίλους της ομάδας να έχουν ήδη βρει το νέο της επιθετικό τρίο μετά την φυγή του Νεϊμάρ.

Έτσι, λοιπόν, δημιουργείται πλέον το MSD (Μέσι-Σουάρεζ-Ντεμπελέ), καθώς ο νεαρός Γάλλος έχει κάνει εξαιρετική αρχή στην σεζόν και φαίνεται να είναι… άλλος παίκτης, σε σχέση με τα όσα έκανε πέρσι, καλύπτοντας παράλληλα το κενό που δημιούργησε η φυγή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ και κάνοντας τους Καταλανούς να ξεχάσουν το MSN (Μέσι-Σουάρεζ-Νεϊμάρ).Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν σημειώσει συνολικά 15 γκολ (7 Μέσι-5 Ντεμπελέ-3 Σουάρεζ) σε μόλις 6 παιχνίδια.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα στις αρχές της σεζόν 2017-2018 ως αντι-Νεϊμάρ, όμως είχε μία σεζόν γεμάτη από τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να βρει θέση στην 11άδα, ώστε να δείξει το πλούσιο ταλέντο του.

Ωστόσο, φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το αποδεικνύουν άλλωστε και οι συμμετοχές του καθώς έχει αγωνιστεί και στα 6 επίσημα παιχνίδια των πρωταθλητών Ισπανίας, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ έχει σημειώσει και 5 γκολ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δείξει πως εμπιστεύεται τον υγιή Ντεμπελέ, αφού ο Ουσμάν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, ανοίγοντας τις αντίπαλες άμυνες με σκοπό να αφήνει περισσότερο χώρο στους Μέσι και Σουάρεζ. Έχει, επίσης, πολύ καλή τεχνική κατάρτιση που του επιτρέπει να χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο του πόδια.

Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x