Stoiximan Super League

Μετά το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού αποφασίζει το Διαιτητικό για Λάζαρο

Για τις 9 Οκτωβρίου, δηλαδή δύο μέρες μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός, όρισε το Διαιτητικό Δικαστήριο την εκδίκαση της έφεσης για την υπόθεση Χριστοδουλόπουλου.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο όρισε για τις 9 Οκτωβρίου την εκδίκαση των εφέσεων για την υπόθεση Χριστοδουλόπουλου, δηλαδή δύο ημέρες μετά το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ!

Αυτό σημαίνει πως σε κάθε περίπτωση ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του στο... παλιό του σπίτι.

Η πρωτόδικη απόφαση είχε εκδοθεί στις 10 Σεπτεμβρίου δικαιώνοντας τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ διεκδικεί αποζημίωση ύψους περίπου 330.000 ευρώ, την τιμωρία του ποδοσφαιριστή για 4 έως 6 μήνες και την απαγόρευση μεταγραφών για τον Ολυμπιακό για δύο αγωνιστικές περιόδους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ: TΡΙΤΗ 09.10.2018 ΩΡΑ: 16.00

1.ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ κατά 1) της υπ΄αριθμ. 549/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ καθ΄ό μέρος αυτή διέταξε το χωρισμό της σωρευόμενης στο με αρ. πρωτ. ΕΠΟ 18871/03.07.2018 δικόγραφο προσφυγής, αίτησης καταβολής αποζημίωσης στρεφόμενης μόνο κατ’ αυτής και καθ΄ ο μέρος παραπέμπει αυτή προς εκδίκαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου και 2) της ΠΑΕ ΑΕΚ

2. ΕΦΕΣΗ της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά 1) της υπ΄αριθμ. 549/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ 2) του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 3) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και 4) του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

3. Έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά 1) της υπ΄αριθμ. 550/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ 2) του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΛΑΖΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ και 3) του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x