Stoiximan Super League

Μεταξύ Μαλίν και Λέγκια ο Κουλιμπαλί

Θέμα ημερών είναι να αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό ο Οσμάν Κουλιμπαλί, που αναμένεται να φέρει ένα ικανοποιητικό ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ

Αποφασισμένη να αποκτήσει τον Κουλιμπαλί εμφανίζεται η Μαλίν. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι διπλασίασε την πρόταση της για τον μπακ του τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, οι Βέλγοι είχαν καταθέσει αρχικά πρόταση ύψους 200 χιλιάδων ευρώ η οποία απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τη «Πράσινη» όμως επέστρεψαν ανεβάζοντας τη προσφορά τους στις 500 χιλιάδες, δείχνοντας ότι θέλουν να κάνουν δικό τους τον Κουλιμπαλί.

Ο Παναθηναϊκός είναι θετικός καθώς το ποσό κρίνεται ικανοποιητικό, το θέμα όμως είναι να τα βρει και ο παίκτης με την Μαλίν. Όλα φαίνεται ότι κολλάνε προσωρινά στη σφήνα της Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία επίσης θέλει τον μπακ του τριφυλλιού.

Οι εξελίξεις και η οριστική απόφαση του Κουλιμπαλί αναμένονται άμεσα καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Όλα δείχνουν ότι οι πράσινοι θα πάρουν μια βαθιά οικονομική ανάσα από έναν παίκτη μάλιστα που αγόρασαν σχετικά φθηνά από τον Πλατανιά και τον οποίο δεν καίγονται να κρατήσουν στην ομάδα, μιας και έχει τάσεις φυγής εδώ και καιρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x