Stoiximan Super League

Μετονομάζεται το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου!

Μια ιστορική απόφαση για το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου έλαβε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο της περιοχής, καθώς η έδρα του Ατρόμητου θα ονομάζεται στο εξής «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου-Άγγελος Ράμφος».

Μια πολύ σημαντική απόφαση πάρθηκε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο του Περιστερίου, καθώς έπειτα από πρόταση των παλαιμάχων του Ατρόμητου, ψηφίστηκε ομόφωνα η μετονομασία του Δημοτικού Στάδιου, το οποίο χρησιμοποιούν ως έδρα οι «κυανόλευκοι» σε «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου – Άγγελος Ράμφος».

Σύμφωνα με το peristerinews.gr την πρόταση παρουσίασε ο επίτιμος πρόεδρος του ΓΣ Περιστερίου, με την παρουσία δεκάδων παλιών παικτών του Ατρόμητου.

Ο Άγγελος Ράμφος έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο στις 5 Ιουλίου του 2009 σε ηλικία 66 ετών και θεωρείται μέχρι και σήμερα ένας από τους κορυφαίους παίκτες που βγήκαν και αγωνίστηκαν με τη φανέλα των «κυανόλευκων».

Διέπρεψε στα ελληνικά γήπεδα τη δεκαετία του ’60 και του ’70 με τη φανέλα των Περιστεριωτών, αλλά και του Απόλλωνα, ενώ το παρατσούκλι του ήταν «Δομάζος του Περιστερίου» λόγω του ταλέντου του και παράλληλα σύμφωνα με τα όσα λέγονταν εκείνη την εποχή δεν κλήθηκε ποτέ στην Εθνική ομάδα λόγω των αριστερών του πολιτικών πεποιθήσεων.

Παράλληλα, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Άγγελος Ράμφος στο βιβλίο «Φτερούγισμα στη Δόξα» του Υπεύθυνου Τύπου και Ενημέρωσης του Ατρόμητου, Παύλου Κατώνη, είχε πάρει προκαταβολή 1,5 εκ. δραχμές από τον Γουλανδρή για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό αλλά η δικτατορία απαγόρευσε τις μετακινήσεις μεταξύ ομάδων Α’ Εθνικής και έτσι η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ. Επέστρεψε όμως το 1,3 εκ. δραχμές γιατί είχε χαλάσει διακόσιες χιλιάδες στις διακοπές του και δεν μπορούσε να τις επιστρέψει μετά.

inner'
Ο Άγγελος Ράμφος βραβεύεται από τον πρόεδρο του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, σε εκδήλωση του 2006.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x