Ισπανία

Μια «ανάσα» από Ραμπιό η Μπαρτσελόνα

Κοντά στην απόκτηση του μέσου της Παρί Σεν Ζερμέν, Αντριέν Ραμπιό, βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Πολύ κοντά σε μία σημαντική προσθήκη φαίνεται να βρίσκεται η Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της ισπανικής «Mundo Deportivo», ο Αντριέν Ραμπιό θεωρείται «κλεισμένος» από τους «μπλαουγκράνα» για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 23χρονος μέσος βρίσκεται στη πρώτη ομάδα των Παριζιάνων από το 2012, ενώ κατά καιρούς έχει συνδεθεί με αρκετούς συλλόγους, όπως οι Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Μίλαν και Λίβερπουλ.

Παρόλο που οι διοικούντες το σύλλογο επιθυμούν διακαώς την παραμονή του στην «πόλη του φωτός», προσφέροντάς του, μάλιστα, νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, εκείνος φαίνεται πως προτιμά να αλλάξει περιβάλλον και να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως, ενώ δεν έχει κλείσει ακόμη η συμφωνία, τόσο οι εκπρόσωποι του παίκτη, όσο και η μητέρα του, είχαν μια συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή των Καταλανών, Ερίκ Αμπιντάλ.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ακουστεί για την Μπαρτσελόνα ο διεθνής Γάλλος, καθώς το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν επαφές μεταξύ των δύο, με τους Ισπανούς τελικά να αποκτούν τους Άρθουρ και Αρτούρο Βιδάλ για τη μεσαία γραμμή τους.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x