Αγγλία

Μία, δύο, τρεις του Σακό, την τέταρτη σπίτι του

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε αρκετή υπομονή με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, αλλά τα πολλαπλά κρούσματα απειθαρχίας τον έστειλαν πίσω στην Αγγλία. Διαβάστε τον κορυφαίο –μη- διάλογό τους.

Η πλάκα που αποφάσισε να κάνει ο Μαμαντού Σακό στον Γιούργκεν Κλοπ κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Λίβερπουλ στις φυλακές Αλκατράζ, ήταν και η τελευταία που ανέχθηκε.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Γερμανός τεχνικός τα είχε ήδη «μαζεμένα» στον 26χρονο σέντερ μπακ από μία σειρά παραπτωμάτων.
Αρχικά, ήταν ο τελευταίος (και αργοπορημένος) που έφτασε στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ για την αναχώρηση της ομάδας με προορισμό την Αμερική. Λίγες μέρες αργότερα, ο Σακό δεν εμφανίστηκε ποτέ σε προγραμματισμένη φυσιοθεραπεία ενώ την κατάσταση χειροτέρεψε ακόμα περισσότερο η καθυστερημένη προσέλευσή του σε γεύμα της ομάδας.

Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες ο Γάλλος ποδοσφαιριστής τα μάζεψε και επέστρεψε στο Λίβερπουλ με το μέλλον του στον σύλλογο να κρίνεται αμφίβολο. Ο 49χρονος προπονητής πάντως, είτε δεν έχει αποφασίσει ακόμα, είτε δεν ήθελε να αποκαλύψει τις προθέσεις του: «Πρέπει να χτίσω μια ομάδα εδώ. Γι’ αυτό σκέφτηκε ότι θα ήταν σοφότερο να επιστρέψει σπίτι και μετά από 8-10 μέρες -όταν θα γυρίσουμε σπίτι, θα δούμε πώς έχουν τα πράγματα. Έχουμε ορισμένους κανόνες και πρέπει να τους σεβόμαστε», τόνισε.

Ο Κλοπ έδειξε ξεκάθαρα πως παρά το γεγονός ότι θέλει να βρίσκεται κοντά στους παίκτες, δεν τους επιτρέπει επ’ ουδενί να ξεπερνούν τα όρια: «Αν κάποιος δείχνει έλλειψη σεβασμού, τότε πρέπει να αντιδράσουμε».

Το καλύτερο όμως, το άφησε για το τέλος, αναφερόμενος στον μεταξύ τους διάλογο, ο οποίος όμως αποδείχθηκε… μονόλογος: «Όσο για το πώς το πήρε (ο Σακό), αυτά είναι μεταξύ μας, αλλά δεν υπήρχε λογομαχία. Εγώ μιλούσα, μόνο εγώ, αυτό ήταν όλο. Δεν γίνεται να έχεις διαφωνία όταν μιλάει μόνο ένας. Και εγώ ήμουν ο μόνος που μιλούσα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x