Ελλάδα

Μια νέα ελπίδα και εποχή για τον Εθνικό Αστέρα

Σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα έκοψαν την πίτα τους οι παλαίμαχοι του Εθνικού Αστέρα στην Καισαριανή.

Ασπρομάλληδες πλέον ποδοσφαιριστές των δεκαετιών 1960-70-80-90, είχαν να πουν πολλά για τα νιάτα τους μέσα στα γήπεδα, την εποχή που ο Αστέρας πρωταγωνιστούσε στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ιδιαίτερες οι παρουσίες των αειθαλών Αστέρη Μπελα και Γιάννη Ζέρβα, που πλησιάζουν την ένατη δεκαετία της ζωής τους. Έκοψαν τα πρώτα κομμάτια της πίτας ,για την «ποδοσφαιρομάνα» Καισαριανή και τον Εθνικό Αστέρα, καταχειροκροτούμενοι από τους νεαρότερους συναδέλφους τους, τους φιλάθλους τον δήμαρχο Ηλία Σταμέλο και το σύνολο των υποψηφίων δημάρχων Καισαριανής, καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Σπύρο Τζόκα.

Το νόμισμα κέρδισε ο πρώην δήμαρχος και πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ ΝΗΑΡ-ΗΣΤ, Αν. Καμπακας.

Ο κορυφαίος Καισαριανιώτης παλαίμαχος του Αστέρα, Μπαμπης Μαστρογιάννης καλωσόρισε τους παρευρεθέντες αναφερόμενος στην ιστορική σχέση του Εθνικού Αστέρα με τα άλλα σωματεία της πόλης και κυρίως με τον κόσμο της Καισαριανής. Στη συνέχεια ο επίσης παλαίμαχος Νίκος Μάλλιαρης, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία των παλαιμάχων να εορτάσουν με σειρά εκδηλώσεων τα 92χρονα του Εθνικού Αστέρα με την συμμέτοχη των υπολοίπων ποδοσφαιρικών σωματείων, των φιλάθλων και γενικότερα των κατοίκων και της δημοτικής αρχής και κάλεσε τους παριστάμενους να υπογράψουν αιτήσεις εγγραφής μελών στον Εθνικό Αστέρα για να πάρουν οι Καισαριανιώτες πάλι στα χέρια τους την τύχη του συλλόγου

Ο δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος και το σύνολο των υποψηφίων δημάρχων χαιρέτησαν την πρωτοβουλία των παλαιμάχων και δεσμεύτηκαν για άλλη μια φορά, να στηρίξουν τις εκδηλώσεις και να τις εντάξουν υπό την αιγίδα του δήμου. Ιδιαίτερα χαιρέτησαν την πρόταση των παλαιμάχων για την δημιουργία του μουσείου ποδοσφαίρου της Καισαριανής , στο γήπεδο «Μιχάλης Κρητικοπουλος».

Επίσης χαιρέτισαν την εκδήλωση και οι παλαίμαχοι Γαβρίλος Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ, Γιάννης Γεωργαράς, Άκης Λυκούδης και ο Τάσος Μαστρογιάννης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προβάλλονταν βίντεο με φωτογραφίες και δημοσιεύματα από την 92χρονη ιστορία του συλλόγου.

Η επόμενη συνάντηση των παλαιμάχων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 στις 3.30 μ.μ στο γήπεδο ΝΗΑΡ-ΗΣΤ για να συγκροτηθεί εκ νέου η ομάδα των παλαιμάχων.

* Η φωτογραφία είναι από την εφημερίδα «Επικοινωνί@ Βύρωνα-Καισαριανής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x