Stoiximan Super League

Μια νίκη… μισός τίτλος για τον ΠΑΟΚ

Το αήττητο σερί του επιθυμεί να διευρύνει ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, όπου αντιμετωπίζει το απόγευμα τον Παναιτωλικό και θέλει να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.

Ως τον 25ο «τελικό» αντιμετωπίζουν άπαντες στον ΠΑΟΚ την αποψινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, ΕΡΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Κάποιοι, μάλιστα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» θεωρούν ως το πλέον σημαντικό παιχνίδι την παραπάνω αναμέτρηση.

Η προετοιμασία του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκληρώθηκε με τα γνωστά προβλήματα, αφού δεν υπολογίζεται ο Μαουρίσιο, ενώ υπάρχει έντονη συζήτηση και για τον διαιτητή της αναμέτρησης, Αλέξανδρο Τσαμούρη, επειδή είναι από τον Σύνδεσμο Πειραιά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, τώρα, έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, αφού θεωρεί πως ο Παναιτωλικός είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος και πρόκειται για μία ομάδα που δύσκολα έχει άσχημα αποτελέσματα μέσα στην έδρα της.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σάχοφ και ο Ολιβέιρα, με τον Μπίσεσβαρ σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στα πλάγια θα βρίσκονται ο Ζαμπά και ο Λημνός, ενώ ο Άκπομ θα παίξει ως σέντερ φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x