Stoiximan Super League

Μηδέν εις το πηλίκον…

Άρης και Ολυμπιακός Β. εκτέλεσαν την… αγγαρεία, μένοντας στο 0-0 σε φιλική αναμέτρηση, με τους «κιτρινόμαυρους» να παρουσιάζονται πιο επικίνδυνοι, αλλά και «άσφαιροι» στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Μπα

Ο Άρης και ο Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0 στην Ευκαρπία σε ένα παιχνίδι το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στις δύο ομάδες να μην… σκουριάσουν και να τσεκάρουν παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής.

Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση προπονητή έπειτα από το «διαζύγιο» με τον Σάββα Παντελίδη, αγωνίστηκαν με διαφορετική ενδεκάδα στα δύο ημίχρονα. Συνολικά ήταν ανώτεροι, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν και πάλι τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και έμειναν «άσφαιροι». Ανεπίσημο ντεμπούτο έκανε ο Αμπού Μπα (έπαιξε για 45 λεπτά), έχοντας αποκτηθεί μόλις πριν από λίγα 24ωρα, θετική η παρουσία του Ντάνιελ Μαντσίνι, ενώ ο άλεξ Μενέντεθ και ο Φραν Βέλεθ επέστρεψαν στη δράση.

Το άστοχο σουτ του Μπακούτση (14’) εκτός περιοχής, που έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από την αντίπαλη εστία ήταν η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή στο 4' με την κεφαλιά του Βοσνακίδη, που΄στειλε την μπάλα λίγο έξω. Στο δεύτερο απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Ντιγκινί, που στο 51’ ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει σε κόρρνερ και στο 69’ ο Γάλλος αστόχησε από πολύ καλή θέση.

Άρης (Τερζής): Κουέστα, Τσαγκαλίδης (45' Μενέντεθ), Σόουζα (45' Δεληζήσης), Μπαγκαλιάνης (45' Βέλεθ), Κωνσταντινίδης (45' Σούντγκρεν), Μπα (45' Σάσα), Μπάσα (45' Ματίγια), Ντουάρτε (45' Λάρσον), Τόνσο (45' Μαντσίνι), Γκάμα (55' Μαρτίνεθ), Μπακούτσης (45' Ντιγκινί)

Ολυμπιακός Βόλου (Γράφας): Τζέφερσον (62' Στεφάνοβιτς), Ράντι, Βοσνακίδης, Γραικός, Μακρυωνίτης (65' Γιδόπουλος), Μπούτζικος, Παπαιωάννου, Ρόκας (Κλεμέντε 83'), Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας (90' Μπακουλάτι)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x